LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lars Lerins önskan med barnen – den sista tid han har kvar

11 jun, 2024 
Lars Lerin är 70 år och småbarnsfar.
Nu berättar han om sin önskan med barnen.
– Jag drömmer inte om några nya äventyr eller överraskningar, säger han.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Stjärnorna på slottet – så långa är kändisarnaBrand logo
Stjärnorna på slottet – så långa är kändisarna

Lars Lerin, 70, är pappa till fyra barn. Sönerna Rafael, 9, och Gabriel, 8, där maken Manoel Junior Marques, 47, är den biologiska pappan. Paret har även tvillingflickorna Iris och Gerd som är fem år gamla.

Lars Lerins kärlekssaga med Junior började år 2007 när de fann varandra genom internet. Kärlek uppstod och 2009 blev de äkta makar.

Trots att Lars fyllt 70 så är han fortfarande aktiv i allra högsta grad. Nyligen slog tavlan “Hemtrakter” världsrekord för en Lerin-målning. Klubbslaget föll på 620 000 kronor. Dessutom har han en egen konsthall i Karlstad där man kan se Lerins konst året om.

Lars Lerins önskan med barnen: ”Växa upp i trygghet”

Även på det privata planet är Lars Lerin väldigt aktiv, eftersom han är småbarnsfar.

Annons

– Nej, det känns faktiskt aldrig tomt eftersom jag fortfarande trivs bäst i ateljén, säger han i en ny intervju med Sverigemagasinet.

– Jag drömmer inte om några nya äventyr eller överraskningar. Helst önskar jag att det inte händer några otrevliga saker med familjen. Och att lusten att måla och skriva håller i sig och att jag får behålla hälsan och att det går bra för barnen. Det är ju trots allt det viktigaste nu att jag kan vara med och ta ansvar och bidra till deras vardag och utveckling, att de får växa upp i trygghet.

Lars Lerins kärlekssaga med Junior – tvekade först

Lars och Junior firar snart 15 år som gifta och även om ett och annat hänt under årens lopp, till exempel en skilsmässoansökan, så är de starkare än någonsin ihop.

– Jag är tuff. När jag träffade Lars så visste han inte om han ville gifta sig eller inte. Då sa jag till honom att man måste vara tydlig. Han kom och drog sig undan. Och om igen, berättar Junior och fortsätter:

– Till slut stannade han hos mig och nu har vi varit gifta. Hemligheten med ett lyckat liv är att alltid säga ja!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons