TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Victorias ålderspik till kungen: ”Kändes betydligt äldre”

01 jan, 2018 
AvHanna Svärd
I dokumentären ”Året med kungafamiljen” passar kronprinsessan Victoria på att tacka de som var med och firade hennes 40-årsdag i somras. Samtidigt slänger hon in en liten ålderspik till pappa kungen.
Annons

I dokumentären ”Året med kungafamiljen” som sänds i Svt ikväll, får vi följa alla familjemedlemmarna. I början visas återblickar från sommarens firande på Solliden då kronprinsessan Victoria fyllde 40 år. I programmet visar hon sin tacksamhet till de som kom för att fira henne på födelsedagen.

– Det var ett otroligt fint firande och jag blev så väldigt glad och faktiskt rörd över att så många ville fira med mig och göra den dagen speciell. Det var så många fina hälsningar och vinkningar jag fick den dagen så det tar jag med mig, säger hon i programmet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men personen som intervjuar kronprinsessan har också lyckats snappa upp att Victoria tidigare sagt att hon inte känner sig som 40. När hon nu får frågan om hur gammal hon känner sig, svarar hon skämtsamt och levererar en pik till pappa kungen, 71.

– Det behåller jag för mig själv, nej jag vet inte men jag känner mig inte som 40, säger hon och fortsätter:

– Men det är väl också det där att jag kommer ihåg bär pappa fyllde 40 och det kändes ju som att han var betydligt mycket äldre än vad jag är idag, säger hon och skrattar.

”Året med kungafamiljen” sänds ikväll klockan 20.00 i Svt.

Foto: IBL

Annons