TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Så stöttar Carl Philip Sofia i hennes arbete

03 aug, 2017 
Hänt
Under gårdagen var prinsessan Sofia på plats i Båstad för att delta i ett seminarium med fokus på framtids- och hållbarhetsfrågor. Till seminariet gjorde prins Carl-Philip henne sällskap.
Annons

Under gårdagen var prinsessan Sofia, 32, i Båstad för att representera sin välgörenhetsorganisation Project playground under ett framtid- och hållbarhetsseminarium. Prins Alexander, 1, och prins Carl Philip, 38, var med henne, och prinsen sågs komma gående på Hotell Skansen med sin son i famnen och en Säpovakt i släptåg.

Under tiden satt Sofia i en kongressal precis intill tennisstadion och lyssnade till dagens första talare, vilka var bland andra förre statsministern Fredrik Reinfeldt och förre finansministern Anders Borg.

Seminariet pågick fram till tidiga eftermiddagen, och sedan fick prinsessan Sofia pusta ut inför kvällens välgörenhetsmiddag tillsammans med sin man och son.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Foto: IBL och Patrik C Österberg

Text: Helena Wiklund

Artikeln publicerades först på Svensk Damtidning.

Annons