Upptäckten i nya bilden på kronprinsessparet – detaljen avslöjar

Prins Daniel och kronprinsessan Victoria

Prins Daniel har blivit utsedd till hedersdoktor – och vid sin sida hade prinsen såklart kronprinsessan Victoria.
Och de nya bilderna får svenska folket att reagera.
”Bilden säger allt”, skriver en person i en kommentar.
0:27

Efter reklamen: Här tränger sig kungen förbi kronprinsessparet under Nobelfirandet 2021 – Se klippet här

(0:27)

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har flera olika uppdrag, bland annat Kronprinsessparets Stiftelse. Med fokus på kronprinssesparets hjärtefråga, att motverka utanförskap och främja god hälsa för barn och unga, skriver Stiftelsen på hemsidan.

Men nu har det hänt något prestigefyllt och stort! Prins Daniel har nämligen blivit utsedd till hedersdoktor och bilderna från kvällen med kronprinsessan bredvid får svenska folket att tycka till!

Därför stal prinsessan Sofia rampljuset på kungens middag

Prins Daniel hedersdoktor – starka engagemanget för folkhälsa

Prins Daniel är initiativtagare till Generation Pep och verkar vid organisationen En Frisk Generation som riktar sig till barnfamiljer i utsatta områden i Sverige.

Med anledning av prins Daniels långvariga och starka engagemang för folkhälsa har han nu blivit tilldelad hedersdoktoratet.

”Vid promoveringsceremonin utsågs även Soumya Swaminathan, vetenskaplig chef för Världshälsoorganisationen WHO samt professor Shinhiro Takeda till hedersdoktorer.”, skriver Kungahuset.

– Till hedersdoktor vid Karolinska Institutet (KI) kan dels utses akademiker som gjort storartade insatser för vetenskapen eller storartade insatser för KI, dels personer som inte uppnått doktorsexamen genom formella prestationer men som på andra sätt gynnat forskning och utveckling, skriver även Karolinska Institutet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kronprinsessan och prins Daniel

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel i Stockholms Stadshus för promoveringsceremoni med anledning av att prins Daniel har utsetts till hedersdoktorer vid Karolinska Institutet.

FOTO: Christine Olsson
Victoria och Daniel

Så fina!

FOTO: Christine Olsson

Kronprinsessparet väcker uppmärksamhet: ”Bilden säger allt”

På sociala medier har såklart hovet uppmärksammat prins Daniel! Och svenska folket kan inte låta bli att säga sitt om bilderna som utstrålar så mycket. Speciellt den tredje bilden i bildspelet som flera reagerar på.

Hjärtliga gratulationer! Bilden på Kronprinssparet säger allt. Värme. Kärlek. Glädje..”, skriver en person i en kommentar.

”Visst är är det äkta kärlek o stolthet i Victorias blick, du har så rätt”, hälsar en annan.

Prins Daniel är så värd belöning för sina starka och engagerade insatser!”, skriver en trejde.

Så vackert kronprinsesspar, och ja vi håller med bilden säger allt!

FOTO: Christine Olsson / Johan Nilsson/TT

SENASTE NYTT!