Därför stal prinsessan Sofia rampljuset på kungens middag – bilden avslöjar

Prinsessan Sofia

I fredags hölls en stor fest som kungen stod ansvarig för.
Men blickarna drogs till en annan person – nämligen prinsessan Sofia.
Varför? Se bilden här!
0:38

Efter reklamen: Prinsessan Sofias ord om näthat: "Vi vuxna måste ta ansvar"

(0:38)

Häromdagen gick den kungliga Sverigemiddagen av stapeln – den första på två och ett halvt år på grund av pandemin.

Middagen är en tradition där kungafamiljen tar emot gäster i Lovisa Ulrikas matsal. Tillställningen brukar tillåta cirka 180 gäster och det blir alltid en stor och påkostad fest. Varje landshövding får föreslå fem-sex personer från länet som gjort något extra utmärkande under året och sedan får kungafamiljen spika en gästlista.

FOTO: Christine Olsson/TT

Några som syntes under fredagens middag var bland annat E-Type och hans nya flickvän Melinda Jacobs, som var fostermamma till Esmeralda, som också kallades Lilla hjärtat och vars död uppmärksammades stort i svensk press och medier.

Här firas kungen av familjen – prinsessan saknas

Menyn under Sverige middagen

Det postades bilder från festen på hovets sociala medier och på en kan man se en bild på menyn. Där kan man läsa att det till förrätt bjöds på sotade pilgrimsmusslor med isade cruditéer, aromatiska örter, pepparrot, ingefärsemulsion och tagetes.

Man kan även utläsa att huvudrätten bestod av ballotine på Rocklundagris med grönpeppar, timjan, nässlor och toppmurklor. Till efterrätt blev det bavaroise på havtorn, sorbet på pumpakärnor, mousse och vanilj.

Prinsessan Sofias nya look – utmärkte sig med ny hårfärg och glamorös klänning

Men mitt i allt glimmer och glamour fanns det en annan sak som utmärkte sig: prinsessan Sofias nya look. Hon har nämligen gjort sig blondare och skaffat snedlugg.

Se bild på prinsessans nya look här:

Foto: Christine Olsson / TT

SENASTE NYTT!