Uppgifter: Prins Harry och Meghan Markle är släkt

Uppgifter: Prins Harry och Meghan Markle är släkt
Prins Harry och Meghan Markle har lämnat kungahuset och flyttat till Los Angeles.
Men makarna har en historia mellan sig som tidigare varit okänd.
De är nämligen släkt med varandra.
Annons

Strax före årsskiftet kom det minst sagt överraskande beskedet: prins Harry och Meghan Markle lämnar sina kungliga roller och lägger ner sin verksamhet i Buckingham Palace.

Med nyfödde sonen Archie har de flyttat till Los Angeles. Parets önskemål var att lämna monarkin och offentligheten för ett mer privat liv – då Meghan bland annat fått utstå en hel del hat och hot sedan hon blev en del av det brittiska kungahuset.

Annons
Meghan Markle och Prins Harry gifte sig i maj 2018.
Meghan Markle och Prins Harry gifte sig i maj 2018.
Annons

Efter ett långt sökande har nu paret hittat drömhus i det välburna området Pacific Palisades vid kusten i utkanten av Los Angeles.

Huset, som egentligen är en herrgård, har ungefär 575 kvadratmeters boyta och ett drygt tunnland stor trädgård med havsutsikt och bergsvyer. Prislappen ligger på 150 miljoner kronor.

Oväntade uppgifterna

Det verkar som om alla bitar är på väg att falla på plats för Harry och Meghan. Sedan de träffades har kärleken bara växt och de har mycket gemensamt – trots att Meghan varit Hollywood-skådis och Harry prins.

Men det kan faktiskt vara så att de äkta makarna faktiskt delar bakgrund på ett sätt som de inte hade en aning om.

Annons

Tidigare har Daily Mail skrivit om att Harry och Meghan Markle faktiskt är släkt. Släktskapet hittas sisådär femton generationer tillbaka i tiden.

Prins Harry och Meghan Markle med sonen Archie.
Prins Harry och Meghan Markle med sonen Archie.

Det är Ralph Bowes, en engelskman som levde på 1480-talet, som är länken mellan dem båda. Bowes var ståthållare i Durham som ligger i nordöstra England. När hans barnbarn Christopher Hussey emigrerade till Amerika 1632 var han med och grundade Nantucket i delstaten Massachussetts. Det är från denna Hussey som Meghan Markles familj härstammar.

Men Ralph Bowes hade ännu ett barnbarn, Sir George Bowes, som är släkt med drottning Elizabeths mamma, Elisabeth Bowes Lyon. Det är alltså prins Harrys släkting.

FOTO: TT

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…