TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Svenska kungahuset görs om – nya bilderna avslöjar förändringen

29 mar, 2022 
Sveriges kungahus har gjort en stor och historisk förändring.
Nu visas de olika kungligheterna upp och prinsessan Estelle intar en helt ny position.
Se bilderna här.
Annons
5 charmiga ögonblick med prinsessan EstelleBrand logo
5 charmiga ögonblick med prinsessan Estelle

Sveriges kungahus har gjort om den officiella hemsidan. Under tisdagen presenterade hovet den nya hemsidan som ser helt annorlunda ut än tidigare.

På hemsidan går det att ta del av nya bilder på familjen. Kung Carl XVI Gustaf, kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle är de som frontar hemsidan.

Prinsessan Estelle tar mer plats – frontar med kronprinsessan

Det första besökarna möts av är tioåriga prinsessan Estelle tillsammans med sin mor och morfar. Bilden beskrivs som unik av experterna – så har vi aldrig sett henne förut.

Prinsessan Estelle tillsammans med kronprinsessan
Prinsessan Estelle tillsammans med kronprinsessan Victoria och kung Carl XVI Gustaf

Prinsessan Estelle står längst fram och har på sig en långklänning, håret pryds även av ett diadem.

Vidare på sidan kan man läsa om de olika medlemmarna i kungafamiljen och där kan man se nytagna bilder av även drottning Silvia, prins Daniel, prinsessan Madeleine, prins Carl Philip, prinsessan Sofia och prins Oscar.

Annons

Därför är prinsessan Estelle det första man ser när man går in på Kungahusets uppdaterade hemsida

Prinsessan Estelle har nyligen fyllt tio år. Kungaparets äldsta barnbarn är sin mamma kronprinsessan upp i dagen, något som ofta uppmärksammas av såväl medier som fans av svenska kungahuset.

Men likheterna tar inte slut vid utseendet. Kronprinsessan Victoria är nämligen vår svenska tronarvinge. Vad innebär det? Jo, det innebär att det är hon som axlar tronen när hennes far Kung Carl Gustav XVI inte längre kan utföra uppdraget.

När mamma Victoria tar över som sittande regent för Sverige faller titeln som kronprinsessa på den äldsta dottern Estelle. Hon ingår alltså, precis som sin mor, i den svenska tronföljden.

FOTO: TT

Annons