Folkets upptäckt i nya bilderna på kronprinsessfamiljen – detaljen visar

KRONPRINSESS-FAMILJEN

Den 12:e mars är en speciell dag för kungafamiljen, det är ju nämligen kronprinsessan Victorias namnsdag! Även detta år tillbringades dagen i på ett högtidligt sätt och massa fotografer var på plats för att föreviga det hela.
Men nu har svenska folket gjort en upptäckt – läs här om hyllade detaljen.
0:51

Efter reklamen: Kronprinsessan Victoria på uppdrag i Daniels hemtrakter – utan prinsen

(0:51)

Kronprinsessan Victoria, 44, och prins Daniel, 48, gifte sig i Stockholm den 19:e juni 2010. Sedan dess har mycket hänt för paret och de har fått barnen prinsessan Estelle, 10, och prins Oscar, 6.

Familjen har även en fyrbent liten medlem, nämligen hunden Rio. Rio är en cavapoo, alltså en blandning mellan pudel och cavalier king charles spaniel.

När kronprinsessan inte umgås med familjen så utforskar hon gärna sin äventyrliga sida. Nyligen fick vi se vår kronprinsessa vandrandes i Färnebofjärdens nationalpark i Gävleborgs län. Flera bilder offentliggjordes och det var en glad Victoria som fick uppleva den vackra naturen!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför snackade världen om kronprinsessan Victoria

Dessa bilder som togs på kronprinsessan blev mycket uppmärksammade. Aktiviteten i nationalparken är den första i en serie med målet att kronprinsessan Victoria ska besöka alla Sveriges nationalparker.

Detta var något som uppmärksammades bland annat av olika utländska medier som newmyroyals och plötsligt pratade hela världen om Victorias fantastiska friluftsintresse.

Ilska efter Lottas beteende – inslaget i Bingolotto upprör

Men det är inte bara Victoria som varit på tapeten. Den 23:e februari är en dag som har gått till historien i de svenska historieböckerna. Det är nämligen dagen som prinsessan Estelle firar sin födelsedag på! Estelle fyllde två-siffrigt! Närmare bestämt hela 10 år och det skulle självklart firas med buller och bång.

Prinsessan Estelle firades med familjen och även hennes morfar Kung Carl Gustaf, 75, och mormor Drottning Silvia, 78, var på plats.

PRINSESSAN ESTELLE

Prinsessan Estelle på sin 10-årsdag.

Linda Broström, Kungl. Hovstaterna

Folkets upptäckt efter nya bilden på kronprinsessfamiljen

Att kungafamiljen gillar att fira högtidliga dagar är ingen hemlighet och nu var det dags igen! Den här gången var det den 12:e mars, alltså Victorias namnsdag, som firades stort på Kungliga slottets inre borggård.

Firandet blev storslaget, efter två år av corona-anpassade firanden. Men nu blev det traditionsenligt med uppvaktning av Försvarsmakten på Kungliga slottet. Vid ceremonin deltog även honnörsstyrka ur Livgardet, högvakt ur Livregementets Husarer samt Arméns musikkår.

Även en stor skara fotografer var på plats och förevigade den stora dagen! Men nu när svenska folket fått ta del av bilderna har de gjort en skarp upptäckt i kronprinsess-familjen. Nämligen att mor och dotter bär likadana kläder, samt att far och son bär likadana kläder.

”Gud så gulligt...mor och dotter har likadana kappor och handskar och far och son likadana rockar”, skriver en person.

”Snygga klädkombos i den här familjen!”, skriver en annan.

Cornelia Jakobs om hemliga smset från exet – efter vinsten i Melodifestivalen

Se klippet här!

KRONPRINSESSANS NAMNSDAG
FOTO: INSTAGRAM

FOTO: Jonas Ekströmer /TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!