TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Tittarnas kritik mot inslaget i Bingolotto med Lotta Engberg: ”Flamsigt”

13 mar, 2022 
LOTTA ENGBERG, BINGOLOTTO
När Bingolotto fick besök av sångerskorna Lili och Susie med Suzzie Tapper på scen var det mycket som hände. Bland annat hade Lotta Engberg anordnat ett musikquiz. Men nu kritiseras kanalen för inslaget i programmet.
”Jättejobbigt”, skriver en person.
Annons
Claes Malmberg om relationen till Lotta Engberg efter kyssen i tvBrand logo
Claes Malmberg om relationen till Lotta Engberg efter kyssen i tv

Bingolotto är ett av svenska folkets favorit-program när det kommer till underhållning och varje söndag är det många runtom i Sverige som bänkar sig framför tv:n.

Sedan ungefär två år tillbaka är det Lotta Engberg, 59, och Stefan Odelberg, 47, som turas om att programleda showen. Lotta och Stefan är hyllade programledare och varje gång får de besök av intressanta gäster. Dansband och folkliga artister är dem som brukar gå hem mest hos tittarna.

Förra söndagen gästades programmet av den härliga duon Lili och Susie som består av Lili Päivärinta, 56, och Susie Päivärinta, 57. Duon fick sällskap av sångerskan Suzzie Tapper, 64. Däremot fanns det ett specifikt inslag som tittarna nu har ett och annat att säga till om.

Annons

Tittarnas kritik mot ljudvolymen i Bingolotto: ”Flamsigt”

I programmet fick trion uppträda med härlig musik och de var friska fläktar i studion. Lotta Engberg hade även anordnat ett litet musikquiz där husbandet började spela en melodi och så skulle hon, Lili, Susie och Suzzie gissa vilken låt det är.

Det var bara det att tävling kan skapa mycket adrenalin och Lotta, Lili och Susie blev väldigt exalterade av musiken som spelades och nu upplever tittarna att det blev lite för flamsigt och högljutt.

”Mycket flamsigt ikväll på bingon , prata lugnt o inte i mun på varandra, och sjunga är tillåtet ja men inte när vi spelar bingon väl då ska siffrorna vara det som hörs Alla ska kunna hänga med o spela. Nu hoppas vi på vinst i 3:ans bingo.”, skriver en person.

”Håller verkligen med är jätte jobbigt när de pratar under bingo spelet och sjunger”, skriver en annan.

SUZZIE TAPPER, LILI OCH SUSIE
Trätulpanerna på bordet blev Suzzie Tappers pris.

TV4-tittarnas kritik mot beteendet i Bingolotto

Det är även vissa som reagerar på det faktum att Suzzie Tapper inte fick komma till tals lika mycket som Lili och Susie.

Annons

”Suzzie Tapper får inte en syl i vädret, synd. Och trätulpanerna lite dåligt, de visste väl från början att de var 3 stycken?”, skriver en tittare.

”Tycker Suzzie Tapper borde få höras å synas mer faktiskt.”, skriver en annan.

Det hela slutade med att Lili och Susie vann musikquizet och Suzzie Tapper hamnade på en hedrande tredjeplats. Lili och Susie fick fina priser medan Suzzie Tapper fick en bukett med trä-tulpaner, som är Bingolottos dekoration. Även detta är nu något som ifrågasätts av tittarna.

”Om man har 3 gäster bör man väl låta alla komma till tals. Låt Suzzie Tapper komma tillbaka en annan gång själv.”, skriver en person.

FOTO: TV4, Tommy Holl/TT

Annons