Starka reaktioner efter upptäckten i prinsessan Madeleines bild

Prinsessan Madeleine

Prinsessan Madeleine har ett offentligt Instagramkonto och ett privat, men nu har hon gjort en ändring på ett av sina konton som har fått flera att undra över hur relationen med Chris O'Neill egentligen ser ut.
Slå på ljud

Prinsessan Madeleine och affärsmannen Chris O’Neill är gifta sedan sju år tillbaka och har tillsammans barnen Leonore, Nicolas, och Adrienne. Genom åren har familjen bott i New York, London och Stockholm, men sedan sommaren 2018 tog istället beslutet att slå sig ned i soliga Miami, i Florida. Där har de trivts väldigt bra, men nu har en bild på prinsessan Madeleine spridits som har fått många att reagera.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Prinsessan Madeleine har ett hemligt konto på Instagram

Trots att Madeleine tillhör en av Sveriges kändaste familjer har hon genom åren valt att vara väldigt privat. Hon är noga med vilka delar av hennes privatliv som kommer ut i media och flyttade bland annat till USA för att kunna leva ett mer anonymt liv.

På Instagram har Madeleine ett konto med 286 000 följare, men det inte många vet är att hon även har ett konto med endast 159 följare. Där går hon under namnet leni82 och det är endast öppet för hennes nära vänner. Men nu har prinsessan gjort en ändring för det kontot som har fått många att reagera.

Lisa Nilssons okända kris bakom kulisserna

Starka reaktioner efter upptäckten i prinsessan Madeleines bild

Till Madeleines privata konto har hon länge haft en anonym bild som bara föreställer en vit siluett. Men nu är den borta. Istället har hon nämligen lagt till en bild på henne och barnen Leonore, Nicolas och Adrienne. Men det många har reagerat på är att hennes make Chris inte finns med i bilden.

Men att Chris inte är med på bilden behöver nödvändigtvis inte betyda något. Enligt Ellen Myrgård, som har jobbat som reporter på Svensk Damtidning i många år, går det nämligen i linje med parets stil.

– Att prinsessan Madeleine är glad för de bilder som togs vid den stora fotograferingen för tidningen Mama är tydligt. Hon har publicerat dem i flödet på sitt officiella Instagram-konto och nu har hon alltså även valt en av dem som profilbild till det privata kontot, säger hon innan hon fortsätter:

– Chris var inte med i Sverige när intervjun ägde rum och de senaste åren har vi fått se flera bilder på Madeleine och barnen – utan Chris. Anledning till det är helt enkelt att Chris inte har en prinstitel och därför inte någon skyldighet att kommunicera med det svenska folket på den här typen av bilder. Han är med i offentliga sammanhang, då och då, men för Madeleine är det viktigast att svenska folket får se hennes barn växa upp. Eftersom de ju faktiskt är prins och prinsessor av Sverige.

LÄS OCKSÅ: Därför har prinsessan Sofia försvunnit helt – hovets svar

LÄS OCKSÅ: Följarna rasar - efter upptäckten i bilden på danska kungahusets Instagram

SENASTE NYTT!