Nya bilden på kronprinsessan Victoria väcker reaktioner – efter upptäckten

Kronprinsessan Victoria

Kronprinsessan Victoria har haft en hel del festlighet på schemat den senaste veckan. Nu kommer starka reaktioner efter kungahusets bilden på kronprinsessan.
0:27

Efter reklamen: Här tränger sig kungen förbi kronprinsessparet under Nobelfirandet 2021 – Se klippet här

(0:27)

Kronprinsessan Victoria, 44, och prins Daniel, 48, har haft fullt upp den senaste tiden. Med andra ord är saker och ting äntligen tillbaka till det normala efter två omgångar av corona i familjen och efter två år av pandemi.

Kronprinsessparet fick en mindre kul start på 2022 då de båda testade positivt för covid-19, för andra gången. De sattes omedelbart i karantän, vilket gjorde det svårare för dem att arbeta som vanligt. Men tur i oturen blev symptomen inte värre än en mildare förkylning och de båda var snabbt på benen igen.

Mötena och uppdragen har efter det rullat på och nyligen stod ett statsbesöken från våra grannländer på schemat. Nu när norska kronprinsen Haakon, 48, och kronprinsessan Mette-Marit, 48, har varit i Sverige blev det inga mindre än Victoria och Daniel som stod som värdpar.

Tittarnas vädjan till TV4 – efter juryns beteende mot Aron

Kronprinsessan Victorias festliga möten med världsstjärnorna

Utöver besök från norska kungahuset har även fest stått på agendan för vår svenska kronprinsessa den senaste veckan. Platsen för festligheterna var Gyllene salen i Stockholms stadshus.

Först firade hon att prins Daniel utsetts till hedersdoktor vid Karolinska institutet och nu senast var det Sveriges Olympiska Kommitté (SOK) som hade bjudit in till fest för att hylla de svenska olympierna från Tokyo och Peking.

Alla världsstjärnorna var där! Victoria minglade runt med skridskohjälten Nils van der Poel, stavhoppsstjärnan Armand Duplantis och hans flickvän Desiré Inglander samt Malin Baryard och hennes man Henrik Johnsson.

På plats under firandet var även kung Carl Gustaf, 76, och drottning Silvia, 78. Men någon som fattades var prins Daniel.

– Han var upptagen med ett annat uppdrag, förklarar hovets informationschef Margareta Thorgren för Svensk Dam.

Alexandra Nilsson om förlovningen: ”Sa ja till slut…”

Se klippet här!

Svenska folkets starka reaktion efter bilden på Victoria

Nu reagerar svenska folket efter bilden på Victoria när hon deltog vid ett möte för kungahusets räkning.

”Jag gillar Victoria på alla sätt bra klädsmak har hon! Föredömlig och smaklig efter tiden”, skriver en följare på kungshusets Instagram.

Kronprinsessan Victoria har alltid klätt sig fint och moderiktigt, mycket tack vare eleganta mamma Silvia som alltid haft ett brinnande modeintresse. Och kommentarerna är det inte bara hennes klädsmak som hyllas, utan även hennes jobb.

”Kronprinsessan gör ett utmärkt arbete för Sverige samt övriga i kungahuset.”, kommenterar en annan följare.

FOTO: Adam Ihse/TT, Christine Olsson

SENASTE NYTT!