Kronprinsessan Victorias festkväll med världsstjärnorna avslöjad

KRONPRINSESSAN VICTORIA

Festligheterna har kommit som på rullande band för kronprinsessan Victoria den senaste veckan. Nu står det klart att hon festat med några riktigt välkända stjärnor!
0:51

Efter reklamen: Kronprinsessan Victoria på uppdrag i Daniels hemtrakter – utan prinsen

(0:51)

Kronprinsessan Victoria, 44, och prins Daniel, 48, har haft fullt upp den senaste tiden. Med andra ord är saker och ting äntligen tillbaka till det normala efter två omgångar av corona i familjen och efter två år av pandemi.

Victoria och Daniel fick sig en riktigt tuff start på året då de båda testade positivt för covid-19, för andra gången. De sattes omedelbart i karantän och isolerades helt från alla uppdrag och möten.

Men tur i oturen blev symptomen inte värre än en mildare förkylning och de båda var snabbt på benen igen. Detta märks i och med att statsbesöken från våra grannländer återigen går av stapeln. Nu när norska kronprinsen Haakon, 48, och kronprinsessan Mette-Marit, 48, har varit i Sverige blev det inga mindre än Victoria och Daniel som stod som värdpar.

Anders Timell visar upp lyckan – efter skilsmässodramat

Därför saknades Mette-Marit under statsbesöket i Sverige

Victoria och Daniel var utmärkta som värdpar och de hittade på mycket roliga äventyr tillsammans med Haakon och Mette-Marit. Men vid ett tillfälle fattades den norska kronprinsessan och flera undrade då var hon egentligen höll hus.

För drygt tre år sedan diagnostiserades kronprinsessan Mette-Marit med kroniska sjukdomen lungfibros. Kronprinsessan var tidigt i sjukdomen ärlig med sin arbetskapacitet, vilken varierar beroende på dagsformen.

Så med andra ord kan det mycket väl vara så att Mette-Marit helt enkelt vilar sig istället för att delta i vissa moment.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kronprinsessan Victorias festliga möten med världsstjärnorna

Den senaste veckan har det varit fest som stått på agendan för vår svenska kronprinsessa. Nu har hon synts ute i vimlet för andra gången inom loppet av en vecka. Platsen för festligheterna var Gyllene salen i Stockholms stadshus.

Först firade hon att prins Daniel utsetts till hedersdoktor vid Karolinska institutet och nu senast var det Sveriges Olympiska Kommitté (SOK) som hade bjudit in till fest för att hylla de svenska olympierna från Tokyo och Peking.

Alla världsstjärnorna var där! Victoria minglade runt med skridskohjälten Nils van der Poel, stavhoppsstjärnan Armand Duplantis och hans flickvän Desiré Inglander samt Malin Baryard och hennes man Henrik Johnsson.

På plats under firandet var även kung Carl Gustaf, 76, och drottning Silvia, 78. Men någon som fattades var prins Daniel.

– Han var upptagen med ett annat uppdrag, förklarar hovets informationschef Margareta Thorgren för Svensk Dam.

KRONPRINSESSAN VICTORIA, SARAH SJÖSTRÖM

Kronprinsessan minglade med Sarah Sjöström.

FOTO: SOK/Kungahuset

FOTO: Christine Olsson/TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!