LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Simon, 55: ”Jag är prins Charles och Camillas okände son”

23 okt, 2021 
AvEmelie Tholin
Prins Charles och Camilla. Till höger Simon Charles Dorante-Day.
Stackars drottning Elizabeth, 95, får ingen lugn stund.
Nu hävdar ingenjören Simon Charles Dorante-Day, 55, att han är av kunglig börd – närmare bestämt prins Charles, 72, och Camillas, 73, kärleksbarn.
Annons
5 charmiga ögonblick med prinsessan EstelleBrand logo
5 charmiga ögonblick med prinsessan Estelle

Simon Charles Dorante-Day, som har sex barn, har nu lämnat in en begäran till Australiens högsta domstol och kräver att det brittiska prinsparet ska tvingas till ett DNA-prov.

Nyheten har slagit ner som en bomb i England och diskussionerna i nyhetssändningarna på tv går varma. Kan Simon vara Charles och Camillas hemlige son? Likheten mellan Simon och hans påstådda föräldrar finns dessutom där…

Här är Simon (i mitten) i unga år. Inte helt olik en ung prins Charles till vänster...

Simon föddes i Portsmouth i Storbritannien den 5 april 1966. Prins Charles ska vid denna tid ha varit 17 år och Camilla Shand, som hon ju hette innan giftermålet med Parker-Bowles, var 18. Simon hävdar också bestämt att Camilla ska ha ”försvunnit” från England under minst nio månader. Prins Charles ska vid samma tid ha skickats till Australien.

Annons

Simon Charles Dorante-Day var åtta månader gammal när han adopterades av makarna Karen och David Day, en familj som ska haft koppling till den brittiska kungafamiljen. På 60-talet arbetade således Simons morföräldrar Winifred och Ernest Bowlden båda för drottning Elizabeth och prins Philip i ett av de kungliga hushållen.

Flera skandaler inom brittiska kungahuset

Enligt Simon ska också hans mormor hävdat att han är son till Charles och Camilla.

Huruvida Charles och Camilla tvingas till DNA-test återstår att se.

En äldre version av Simon är inte helt olik sin ”halvbror” William...

Brittiska kungahuset har inte kommenterat påståendena om att Charles ska ha en 55-årig son.

Det senaste åren har skandalerna i det brittiska kungahuset avlöst varandra. Prins Edwards påstådda sexköp, Meghan och Harrys utträde med allt vad det inneburit (som att de döpte dottern till “Lilibeth”). Parallellt visades tv-serien The Crown som också påminde engelsmännen om hur illa Charles behandlade Diana vilket fick missnöjet mot Camilla att väckas till liv igen… Och så nu dök det upp ett kärleksbarn också!

Foto: TT & Facebook

Annons