ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Sanningen om nya bilden på prinsessan Madeleine – hovet vägrar svara

12 sep, 2023 
Prinsessan Madeleine
Nyligen publicerade kungahuset en bild på hela kungafamiljen samlad.
Men det finns vissa frågetecken kring bilden som hovet nu vägrar svara på.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Prinsessan Madeleines lyxhus till salu – svindlande prislappenBrand logo
Prinsessan Madeleines lyxhus till salu – svindlande prislappen

Det har varit oklara besked gällande prinsessan Madeleine med familj och om de kommer att närvara under kungens firande av 50 år på tronen. Men nyligen bekräftades det att både prinsessan och herr Chris O'Neill kommat att finnas på plats under helgens festligheter.

Oklarheterna kring prinsessan Madeleines flytt till Sverige

När prinsessfamiljen landar i Sverige är i nuläget oklart. Egentligen skulle de i skivande stund vara bosatta i Sverige då flyttlasset från USA skulle gå i augusti. Men i somras gick hovet ut med att prinsessfamiljens flytt hem stoppades och skulle ske vid annan tidpunkt. Sedan dess har prinsessan Madeleine och Chris O'Neill samt barnen rest tillbaka till USA.

När de väntas landa i Sverige igen är oklart men från och med torsdag har prinsessan åtaganden i Stockholm enligt den kungliga kalendern.

Detaljen i bilden på hela kungafamiljen som hovet vägrar svara på

Nyligen publicerades däremot en bild på hela kungafamiljen samlad, vilket inte hör till vanligheterna. På bilden som uppmärksammats rejält syns hela familjen närvara, men har de redan kommit till Sverige? Eller är det kanske så att bilden fotades lång tidigare än vad den publicerades? Mycket möjligt är att fotograferingen ägde rum när prinsessfamiljen tillbringade sommaren i Sverige.

När Hänt når hovet med frågan om när fotograferingen ägde rum väljer de att inte svara. Frågan om när fotografiet är taget visar sig vara hemligt.

”Fotot är taget på Kungliga slottet under 2023. Exakt datum är inte något vi kommunicerar”, skriver hovets pressavdelning i ett mejl till Hänt.

FOTO: TT/Clément Morin/Kungl. Hovstaterna

Annons