TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Prinsessan Sofias ex Gregory Nanderöd talar ut – så lever han idag

04 apr, 2023 
André Färnsveden
Prinsessan Sofia, Gregory Nanderöd.
Prinsessan Sofia och Gregory Nanderöd var båda med i den första säsongen av Paradise hotel.
I programmet bildade duon ett starkt par.
Så lever Gregory Nanderöds idag.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så ser det ut när prinsparet jobbar – se klippet härBrand logo
Så ser det ut när prinsparet jobbar – se klippet här

År 2005 hade en ny dokusåpa premiär i tv-rutan. Det var Paradise hotel, som skulle komma att bli en stor succé i flera år framåt. Nyligen hade programmet även nypremiär då stremingtjänsten Pluto köpte upp en säsong som aldrig sänts tidigare.

Men i den allra första säsongen var det fler profiler som skapade ett namn för sig själva, inte minst prinsessan Sofia, som då gick under namnet Sofia Hellqvist, och Gregory Nanderöd, som hon bildade par med i programmet.

Duon kom varandra väldigt nära och fortsatte umgås efter programmet, vilket Gregory tidigare har berättat om för Expressen.

– Jag bodde i Stockholm ett år så då umgicks vi en del men efter det dog det ut.

Sofia Hellqvist blev prinsessa

Efter sin medverkan flyttade Sofia till New York och utbildade sig bland annat som yogainstruktör och öppnade hon en egen yogastudio i staden. 2010 grundade hon välgörenhetsorganisationen Project Playground som hjälper utsatta barn och kvinnor i Kapstaden i Sydafrika.

Annons

Samma år började det skrivas om en ryktad romans mellan Sofia och prins Carl Philip, 43, och fyra år senare friade prinsen. 2015 genomförde prinsparet sin vigsel i Slottskyrkan i Stockholm. Idag har de tre barn ihop, sönerna prins Alexander, prins Gabriel och prins Julian.

Så lever Gregory Nanderöd idag

Men hur gick det då för Gregory? Jo, även han hittade kärleken efter programmet och fick tre barn ex-frun Michelle. Men idag lever reality-profilen som singel och driver ett eget byggföretag, det berättar han om i en intervju med Expressen.

– Jag driver mitt eget byggföretag och bor i Ljungskile med mina tre barn, ensamstående.

Det har nu gått 18 år sedan Gregory kom till finalen av Paradise hotel. På den tiden sågs han som en riktig festprins, något som han inte kan relatera till längre.

– Man har blivit mycket mer lugnare och tryggare i sig själv efter alla år så det är ganska bra jämfört med hur det var då.

Prinsessan Sofia och Gregory Nanderöd
Prinsessan Sofia och Gregory Nanderöd 2005.

I frågan om sina framtidsplaner är han tydlig – han vill fokusera på företaget och sina tre barn.

– Bygga företaget, bygga ett eget hus, men det får vi se. Fokus är företaget och barnen, säger han till tidningen.

FOTO: Andreas Bardell/Aftonbladet/TT, Fredrik Sandberg / TT

Annons