LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Relationen mellan prins Harry och prins William – efter iskalla konflikten

08 jan, 2021 
AvLovisa Ström
Prins Harry & prins William
Rykten om att prins Harry och prins William inte ska vara vänner har länge cirkulerat.
Såhär ser brödernas relation ut idag.
Annons
Därför har prins Harry och Meghan avföljt prins William och Kate på sociala medierBrand logo
Därför har prins Harry och Meghan avföljt prins William och Kate på sociala medier

Det har länge funnits rykten om att prins Harry och prins William ska ha en konflikt. I flera år har nämligen tidningar runt om i världen berättat berättelser om att de inte längre är nära varandra - och flera har anklagat Harrys fru Meghan Markle för att vara anledningen bakom den plötsliga sprickan i brödernas relation.

I höstas skrevs det bland annat om att bröderna skulle ha brutit kontakten i ett par månader, och enligt en källa till tidningen Us Weekly var konflikten mellan dem så stor att många var rädda för att förhållandet inte skulle gå att räddas.

– William och Harrys konflikt var väldigt verklig, väldigt ful och otroligt intensiv. De mötte en återvändsgränd, och det var så mycket lera under bron att många kände att konflikten var omöjlig att lösa, säger källan till tidningen.

Prinsbröderna själva har däremot lämnat alla rykten okommenterade. Det enda Harry sagt om deras relation var 2019 då han berättade att de helt enkelt befann sig på olika platser i livet.

Annons

Ville inte äta lunch med sin bror

Ryktena om att det ska finnas en spricka i brödernas relation ska ha uppstått efter att flera olika berättelser publicerats under de senaste åren. Bland annat finns det rykten som säger att Harry och Meghans beslut att lämna kungahuset bland annat hade och göra med att William frös ut dem. Det har också påståtts att William, i samband med krismötet i Sandringham efter tillkännagivandet av Harry och Meghan, vägrade att äta lunch med sin bror.

Både Harry och William har däremot tagit avstånd från alla anklagelser och starkt hävdat att de inte stämmer. Men oavsett vad som är sant och inte går det inte att undgå det faktum att det är något som har legat och stört i brödernas relation den senaste tiden.

Så ser deras relation ut idag

Men trots att relationen har haft sina motgångar verkar Harry och William idag ha en fin relation till varandra, och enligt källan ser de fram emot att träffas så snart pandemin lugnat sig. Idag kan de även säga att de har lärt sig av det som har hänt och att de kommer göra allt för att förhindra att samma situation ska uppstå i framtiden.

– Det har helt klart varit en berg-och dalbana för alla inblandade, särskilt för bröderna, som svär att inte låta saker gå så långt och utom kontroll igen i framtiden. De har lärt sig av denna process, säger källan till Us Weekly.

Annons