hänt exklusivt

Rania Shemoun Olssons miss med prins Carl Philip – nu berättar hon

Rania och prinsparet

Rania Shemoun Olsson har följt den svenska kungafamiljen i TV4:s Kungahuset 2022.
Nu avslöjar hon den pinsamma händelsen med prins Carl Philip som fick henne att vilja gå under jorden.
– Jag fick blackout liksom. Jag tänkte bara vad håller du på med, säger Rania till Hänt.
Rania Shemoun Olsson och Thomas Ritters ord om varför de tackade ja till Nyhetsmorgon
1:9

Efter reklamen: Rania Shemoun Olsson och Thomas Ritters ord om varför de tackade ja till Nyhetsmorgon

(1:9)

Slå på ljud

År 2019 gjorde Jesper Börjesson, 51, sitt sista program av TV4:s Kungahuset. Hans ersättare blev Rania Shemoun Olsson, 47, som nu leder programmet för tredje året i rad.

Inför julens program har Rania följt kungligheterna under årets gång och i år har hon faktiskt fått möjlighet att träffa hela kungafamiljen.

– Ja jag har träffat alla nu, säger Rania till Hänt.

Tidigare har Rania berättat om hur hon upplever de kungliga familjemedlemmarna bakom kameran. Prins Cal Philip visade sig bland annat ha ett stort sinne för humor.

Rania om pinsamma händelsen med prins Carl Philip

Men inte nog med att prinsen är rolig så är han även en gentleman. Nu berättar Rania om en händelse som skedde under inspelningstiden med prinsen.

– Det hände en incident. Ibland stökar man till det och halkar till och då får man hjälp av en prins, säger Rania till Hänt.

Wow vilken grej ju?

– Ja eller hur. Jag blev räddad av en prins. Fast jag tyckte det var så pinsamt för jag anser mig själv som en självständig kvinna med självförtroende och ska fixa allting själv. Men så halkar man till i det här leriga diket på en sån här värnpliktsövning. Men då kom han till hands och jag bara oh my god nu vill jag bara sjunka ner i den här leran, säger Rania och fortsätter:

– Jag går omkring i min röda dunjacka och alla andra går omkring i militärkläder så bara det är en rolig scen. Det är knäppa grejer som händer.

Ranias starka känslor över missen: ”Jag fick blackout”

Händelsen fångades på film och kommer att visas på TV4 senare i december, antingen i Kungafamiljen eller som bonusmaterial.

Vad sa prinsen i det läget?

– Oj oj oj. Eller något liknande. Jag kommer inte ihåg, jag fick blackout liksom. Jag tänkte bara vad håller du på med, du ska ju vara seriös här. Men han var jättetrevlig, tog min hand och ryckte upp mig. Sen gick han vidare och låtsades som ingenting. Jag stod kvar där och blev ännu rödare än själva jackan, så det var en liten story man kan slänga sig med.

FOTO: TV4, TT

FRÅN FÖRSTASIDAN