hänt exklusivt

Sanningen om Carl Philip – nu berättar Rania Shemoun Olsson om prinsens okända sida

Rania och prinsparet

Rania Shemoun Olsson har träffat hela kungafamiljen.
Nu berättar hon för Hänt om hur kungligheterna egentligen är – samt om prins Carl Philips okända sida som inte syns till vanligtvis.
– Bakom kameran så känns det mer som att..., säger Rania till Hänt.
Rania Shemoun Olsson och Thomas Ritters ord om varför de tackade ja till Nyhetsmorgon
1:9

Efter reklamen: Rania Shemoun Olsson och Thomas Ritters ord om varför de tackade ja till Nyhetsmorgon

(1:9)

Slå på ljud

Under det gångna året har Rania Shemoun Olsson, 47, fått det ärofyllda uppdraget att följa kungafamiljen. Det är det tredje året i rad som Rania leder TV4:s Kungahuset som sänds på juldagen.

Så upplever Rania Shemoun Olsson prins Carl Philip och prinsessan Sofia: ”Familjära”

Efter att följt med bakom kulisserna i kungafamiljens liv berättar nu Rania i en intervju med Hänt om hur hon upplever kungligheterna.

Finns det någon av kungligheterna som är lite extra rolig att följa?

– Jag tycker att prins Carl Philip och prinsessan Sofia är väldigt familjära eller kanske extra vänskapliga. Och det kan man kanske också förstå med tanke på att just de kanske inte har de här ansvaret att bli regenter. Eftersom prins Carl Philip inte ska bli regent kanske han kan ta ut svängarna lite och bjuda lite mer på sig själv, säger Rania och fortsätter:

– Det gör dock kronprinsessan också så det är svårt men kronprinsessan har en annan tyngd som hon förmodligen, jag spekulerar, måste behålla om du förstår. Hon måste odla den här tyngden och förbereda sig för när den dagen hon ska ta över kommer. Jag tror det finns en annan tyngd i henne medan prins Carl Philip är som också en stor kunglighet och är prins kanske mer känner sig lättad i att göra som han vill. Manövrera lite enklare eller lättare.

Prins Carl Philips okända sida – så är han bakom kameran

Efter att tillbringat tid med alla kungligheterna kan Rania även avslöja att prins Carl Philip har en dold sida som det svenska folket kanske inte helt har fått se.

– Prins Carl Philip är väldigt rolig faktiskt. Han har väldigt mycket humor men jag vet inte om det alltid kommer fram i media. Kronprinsessan kan slänga ur sig saker så man får sig ett skratt ibland. Hon vågar nog mer där, men prins Carl Philip, bakom kameran så känns det mer som att han kan öppna sig och är väldigt rolig. Han kan skämta friskt.

FOTO: TV4/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN