Prinsessan Sofias hemliga kärleksliv innan giftermålet

Prinsessan Sofias hemliga kärleksliv innan giftermålet
Prins Carl Philip fann sin Sofia efter uppbrottet från ex-flickvännen Emma Pernald.
Men hur såg egentligen prinsessan Sofias kärleksliv ut innan hon träffade prinsen? Vi har svaret!
Annons

Det var 2015 som prins Carl Philip gifte sig med prinsessan Sofia.Tillsammans har de sönerna prins Alexander, 4, och prins Gabriel, 2. Men det har gått hela elva år sedan paret träffades den där natten i Båstad. Carl Philip var då nybliven singel efter uppbrottet från Emma Pernald. Men hur såg egentligen Sofias kärleksliv ut innan hon träffade den svenske prinsen?

Flirtiga dejten med kändisfrisören

Som många vet så medverkade prinsessan, då vid namn Sofia Hellqvist i Paradise hotel 2005. I programmet, som går ut på att skapa relationer, spela det sociala spelet och festa, gick hon även på dejter. Bland annat gav sig Sofia ut på dejt med Marre Hitti, frisören som idag klipper många av Sveriges främsta kändisar.

Annons

Marre och Sofia hade en romantisk dejt i solnedgången och det som en gång började som en flirt i en dokusåpa skulle visa sig bli en livslång vänskap. Marre och Sofia är nämligen idag fortsatt goda vänner och han har även blivit hennes hovfrisör. Inför bröllopet med prins Carl Philip var det faktiskt så att Paradise hotel-vännen fick det prestigefyllda uppdraget att göra Sofias håruppsättning. Han var även på plats under vigseln och festen efteråt.

Annons
Marre Hitti
Marre Hitti och hans fru Marcella var på plats under det kungliga bröllopet. Foto: Karin Törnblom/TT

”Förstår att prinsen blev kär”

Men det var inte bara Marre som hade ett gott öga till Sofia under hennes medverkan i Paradise hotel. Även deltagaren Gregory Nanderöd visade sitt intresse. Han och Sofia var ett par under programmets gång, de umgicks även lite efteråt men har idag ingen kontakt.

– Jag förstår att prinsen blev kär i henne, har han tidigare sagt till Svensk Damtidning.

Sofia
Gregory Nanderöd och Sofia Hellqvist på finalfesten av Paradise hotel 2005. Foto: Andreas Bardell/TT
Annons

Förutom Sofias flirtar i Paradise hotel finns det uppgifter om att hon hade en pojkvän när hon bodde i New York men dennes identitet är okänd. Annars har Sofia hållit sitt privatliv väldigt hemligt och det finns inte mycket alls att hitta kring hur Sofias tidigare relationen faktiskt har sett ut.

FOTO: Stefan Söderström/TT/Christine Olsson/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…