Prinsessan Sofias fina beslut för Alexander och Gabriel

Prinsessan Sofias fina beslut för sönerna Alexander och Gabriel – detaljen i bilden

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia har två barn tillsammans.
Nu avslöjar hon sitt knep för att skapa samhörighet mellan sönerna.

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia är just nu ute på  sommarturné med sina två söner Alexander, 4, och Gabriel, 2. På deras gemensamma Instagramkonto delar de med sig av sina smultronställe runtom i landet, och även massvis av bilder på de två prinsarna som lever sina bästa liv i de fina miljöerna. Och efter att ha sett ett antal bilder på de små syskonen har man nu kunnat se ett tydligt mönster.

Prinsparets kärlekshistoria

Prinsparet har varit ett par i över tio år, men att vägen hit inte har varit spikrak är inte en hemlighet. När prinsen och prinsessan började dejta skapades det ett stort dilemma i kungahuset. Anledningen var för att prinsessan, som då hette Sofia Hellqvist, tidigare varit med i reality-serien Paradise Hotel och även poserat som glamourmodell i tidningen Slitz. Men trots att kungafamiljen behövde lite tid för att veta hur de skulle anpassa sig till situationen fick den fina kärlekssagan som tur var ett lyckligt slut, och år 2014 stod det klart att prinsparet hade förlovat sig.

Ett år efter förlovningen gifte de sig under en kunglig ceremoni i Storkyrkan i Stockholm, och prinsen höll ett fint tal till sin älskade Sofia.

Sofia, vi valde aldrig den svåra vägen, den valde oss. Varje gång vi försökte välja bort den förde kärleken oss samman igen. Varje gång vi försökte vara ifrån varandra så blev mitt hjärta tomt. Och till sist, till sist Sofia, valde vi rätt – ett beslut som gör mig till världens lyckligaste man. Sofia, du fyller mitt liv med kärlek och glädje, sa han i sitt tal under bröllopet.

10 månader senare fick de deras första son, prins Alexander, för att två år senare ge den lilla prinsen en lillebror, prins Gabriel.

Sofias beslut för barnen

Precis som många andra familjer är de nu ute och tar vara på den svenska sommaren genom att åka runt på en liten sommaturné med familjen. På Instagram delar de med sig av bilder från olika ställen som de besöker, för att visa det svenska folket att det finns en hel del att upptäcka i vårt avlånga land. Men det är när de lägger upp bilder på deras barn som man börjar märka deras väl medvetna val.

På varje bild har syskonen nämligen något klädesplagg som matchar den andras. Här kan man till exempel se prins Gabriel ha likadana skor som sin storebror.

Prins Alexander och Prins Gabriel

Även här kan man se de små prinsarna matcha med likadana skor.

Prins Alexander Prins Gabriel

Det medvetna valet är ett knep som de tagit efter drottning Silvia, som också hon klädde sina barn i matchande kläder när de växte upp.

FOTO: INSTAGRAM/PRINSPARET

Senaste nytt