Prinsessan Sofias och prins Carl Philips familjelycka – nya bilden visar

PRINS CARL PHILIP, PRINSESSAN SOFIA

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia har sönerna Alexander, Gabriel och Julian ihop. Den senaste tiden har de fångats på bild i St tropez men nu har de själva valt att dela med sig av en alldeles speciell bild.
Här anländer kungafamiljen till Polar Music Prize
0:40

Efter reklamen: Här anländer kungafamiljen till Polar Music Prize

(0:40)

Slå på ljud

Prins Carl Philip, 42, och prinsessan Sofia, 37, gifte sig år 2015 och två år senare flyttade de in i Villa Solbacken på Djurgården i Stockholm. Där bor de än idag och även kungligheterna Prins Bertil och Lilian Craig har bott i den välkända villan.

I sitt testamente skrev prins Bertil över huset på prins Carl Philip, så när Lilian gick bort år 2013 fick prinsparet alltså ärva huset. Inför flytten totalrenoverades tvåvåningshuset på drygt 300 kvadratmeter.

Sedan dess har familjen växt och idag har prinsparet tre söner – prins Alexander, 6, prins Gabriel, 4, och prins Julian, 1, som kan leka i den stora villan.

Semestern i St tropez – prinsessan Madeleine på plats

Den senaste tiden har familjen synts till på franska rivieran, närmare bestämt i St tropez. Det är ju inte bara i Sverige som kungafamiljen sitter på lyxiga villor. Kungaparet har nämligen lyxvillan Villa Mirage, belägen i Sainte Maxime på franska rivieran.

I nästan tre års tid har villan stått tom på grund av coronapandemin. Men nu var det alltså äntligen dags för kungligheterna att återigen sätta sin fot där. Tillsammans med kung Carl Gustaf, 76, och drottning Silvia, 78, hade prinsparet och barnen en härlig semester fyllt av båt-åkande och sol och bad.

Även prinsessan Madeleine, 40, och herr Chris O'Neill, 48, var på plats i det franska semesterparadiset. Paret har många vänner i societeten och på flera bilder har de synts ihop med vännerna Natalie Werner och hennes man Dag. De hängde på de exklusiva stränderna och de passade även på att äta lunch på den anrika restaurangen, Le club 55.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Prinsparets nya bild visar familjelyckan

Men nu verkar kungligheterna ha tagit sig hem till Sverige igen. Prinsessan Madeleine har tidigare berättat om hur glad hon är att äntligen kunna resa hem till Sverige – utan att ta hänsyn till massa corona-restriktioner.

– Det är jättebra, vi är så glada. Vi ser framemot en lång sommar i Sverige, det är det bästa som finns. Vi har alla längtat efter att få komma hem till Sverige, så vi är väldigt glada över att vara på plats, sa hon till Expressen.

Och prinsparet verkar också ha tagit sig hem till Sverige igen. Nu har de nämligen lagt upp en ny bild som visar den stora familjelyckan.

”Vår familj vill önska er alla en härlig sommar!”, skriver de på Instagram.

FOTO: Christine Olsson/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN