Prinsessan Märtha Louise nya pojkvän Shaman Durek

Prinsessan Märtha Louise nya pojkvän Shaman Durek
Den norska prinsessan Märtha Louise avslöjar på sin Instagram att hon har en ny kärlek efter skilsmässan från Ari Behn för två år sedan. Den amerikanska författaren, och tillika hennes samarbetspartner, Shaman Durek är hennes nya pojkvän.
Annons

2016 meddelade skakades det norska kungahuset av en skilsmässa. Prinsessan Märtha Louise och maken Ari Behn gick skilda vägar efter 14 år tillsammans.

Sedan dess har Märtha Louise flertalet gånger talet om sitt singelliv.

Annons

– Jag trivs väldigt bra med mitt liv och jag har Ari har ett fint samarbete kring barnen. Det är det viktigaste, har hon tidigare sagt till Svensk Dam.

Annons

Men under söndagen kom hon med ett kärleksbesked som fick hennes följare på Instagram att jubla – hon har en ny pojkvän. Ingen mindre än hennes samarbetspartner, den amerikanska författaren Shaman Durek, 44.

Märtha Louise nya pojkvän

”När du möter din tvillingsjäl, då vet du. Jag har haft lyckan att träffa min. Shaman Durek har förändrat mitt liv, som han gjort med så många. Han har fått mig att förstå att ovillkorlig kärlek faktiskt existerar på denna planet”, inleder prinsessan sitt inlägg.

Annons

Märta Louise fortsätter hylla sin nya pojkvän för hur lycklig han gör henne.

”Jag känner mig så lycklig och välsignad att han är min pojkvän. Tack min kärlek, för att du inkluderar mig så generöst i din familj. Jag älskar dig i all oändlighet och efter det”, skriver hon.

Märtha Louise tar även tillfället i akt att mota bort eventuella kritiker som har negativa åsikter om deras relation.

Märtha Louise: ”Jag väljer av kärlek”

”Det är inte upp till er att välja åt mig eller att döma mig. Jag väljer inte man för att göra er nöjda eller efter normer eller ramar ni har tänkt er att jag ska vara inom. Jag går inte dit, och jag existerar inte för er illusion om mig. Jag väljer av kärlek”, skriver hon.

Annons

Även Shaman Durek har publicerat en bild på dem två och hyllar sin nya kärlek.

”En stark kvinna som låter mig vara den jag är utan att döma. Jag är fri när jag är med henne, fri att vara mig själv och att älska en kvinna som är så ljus av visdom”, skriver han.

Annons

Shaman Dureks riktiga namn är Durek Verrett och han är den sjätte generationen av schamaner. Han påbörjade sin spirituella karriär redan som 11-åring då han började sina studier – och redan som 16-åring hade han en stor kundbas.

Nu, när han är 44 år gammal, har Shaman ett gediget kundregister. Han är flitigt anlitad av Hollywoodstjärnor som bland andra Gwyneth Paltrow.

Den norska prinsessans nya pojkvän har till viss del norsk påbrå. Hans mamma är av norsk-indisk börd, och hans pappa kommer från Haiti.

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…