TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Prinsessan Madeleines raderade ord om barnen – här är borttagna inlägget

10 mar, 2022 
prinsessan Madeleine och barnen
På prinsessan Adriennes födelsedag delade mamma prinsessan Madeleine med sig av en kärlekshyllning till dottern på Instagram, där även hennes andra barn nämndes.
Men efter en kort tid ändrade hon sin bildtext.
Här är alla ord som stod från början om barnen!
Annons
Underbara bilder när prinsessan Madeleine och familjen tar emot julgranar på Stockholms slottBrand logo
Underbara bilder när prinsessan Madeleine och familjen tar emot julgranar på Stockholms slott

Februari och mars är riktigt födelsedagstätt i kungafamiljen. Först ut är det prinsessan Estelle, 10, sen prins Oscar, 6, och nu senast den 9 mars är det prinsessan Adriennes dag.

Detta år fyllde Adrienne 4 år, men firades inte av mormor drottning Silvia, 77, och morfar kung Carl Gustaf, 75, då prinsessan Madeleine, 39, och familj inte bor i Sverige utan i USA sedan flera år tillbaka.

Det blev heller ingen hyllning av hovet, utan istället var det mamma prinsessan Madeleine som hyllade dottern på Instagram med väl valda ord.

Prinsessan Madeleines kärlekshyllning till prinsessan Adrienne på 4-årsdagen

På prinsessan Madeleines privata Instagram-konto har hon i skrivande stund 300 000 följare, vilket även var plattformen där hon delade med sig av en kärlekshyllning till dottern på 4-årsdagen.

Annons

Men texten till fina bilden på Adriennes ändrades efter en kort tid. Så här står det nu:

”Grattis vår söta Adrienne på 4-årsdagen! Du är vår yngsta, men du står starkt på dina egna ben. Och du är smart, omtänksam och full av liv. Leonore, Nicolas, mamma och pappa älskar dig väldigt mycket!”

Så fint! Men vad var bildtexten innan prinsessan Madeleine ändrade den?

Prinsessan Madeleines bild på Adrienne på 4-årsdagen
Prinsessan Madeleines bild på dottern Adrienne.

Här är prinsessan Madeleines raderade text om barnen

Den bildtext som är på Instagram nu är version nummer två. Hur löd den första texten? Jo, så här:

”Grattis vår söta Adrienne på 4-årsdagen! Du är vår yngsta, men du står starkt på dina egna ben. Och du är smart, omtänksam och full av liv. Nono, Coco, mamma och pappa älskar dig väldigt mycket!”

Prinsessan Madeleine valde alltså att vara så pass privat att hon nämnde sina andra två barn prinsessan Leonore och prins Nicolas vid sina smeknamn. Gulligt!

Undra varför det inte fick stå kvar?

FOTO: Karin Törnblom/TT, Anders Wiklund/TT

Annons