ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Prinsessan Madeleines nya halloween-bild – prins Nicolas oigenkännlig

01 nov, 2023 
Varje år på halloween delar prinsessan Madeleine med sig av en bild på hela familjen – ofta utklädda till tårna.
Men i år finns det något som sticker ut, nämligen prins Nicolas läskiga mask!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill flyttar till SverigeBrand logo
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill flyttar till Sverige

Prinsessan Madeleine, 41, bor i USA tillsammans med maken Chris O'Neill, 49. I somras var det dock nära att de flyttade hem till Sverige igen, men så blev det ändå inte till slut.

– Anledningen är varken ett migrationsärende, husförsäljningen, eller någonting sådant. Det är helt enkelt att tiden för familjen med allt som en flytt innebär, den har varit lite för kort, sa Hovets informationschef Margareta Thorgren.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har barnen prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne tillsammans och varje halloween gör de som den amerikanska traditionen lyder; slår på stort under högtiden!

Prinsessan Madeleines halloweenbilder senaste åren

Sedan 2021 har Hänt kunnat rapportera om familjens coola looks på halloween. Det första året var de utklädda till alla möjliga karaktärer, se bilden här.

Annons

Det andra året var de utklädda igen. Då var prinsessan Adrienne utklädd till enhörning, prins Nicolas var Tom Cruise i Top Gun och prinsessan Leonore var häxa.

Prinsessan Madeleine var då utklädd till hippie och Chris O'Neill hade precis som året innan en peruk på sig! År 2021 trodde många att han var utklädd till Magnus Uggla.

Prinsessan Madeleines nya bild – prins Nicolas sticker ut

I år var det återigen dags för familjen att klä ut sig och i vanlig ordning kom den årliga halloween-bilden. I år är det dock en detalj som sticker ut – nämligen att prins Nicolas är den enda som verkligen ser läskig ut. Han är utklädd till Scream och om man inte visste att det är Nicolas skulle man troligtvis aldrig ha känt igen honom.

Prinsessan Adrienne är i sin tur utklädd till Anna i Frost, medan mamma Madeleine och pappa Chris är Beth Dutton och Rip Wheeler i serien Yellowstone.

När det gäller Leonore är hennes utklädnad lite svårare att slå fast. Men många följare tror att hon är utklädd till Barbie.

Så här ser nya bilden ut!

FOTO: Instagram / TT

Annons