LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Prinsessan Madeleines ex Jonas Bergströms lyxvilla – se bilderna här

05 jan, 2023 
Villa Stora Astringe, Stephanie och Jonas Bergström
Jonas Bergström och hustrun föll för sitt drömhus på Djurgården och slog till direkt.
Huset är beläget ett stenkast från där prinsessan Madeleine och Jonas en gång i tiden planerade att bo.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här blir prins Daniel tillrättavisad av kronprinsessan mitt under fotograferingenBrand logo
Här blir prins Daniel tillrättavisad av kronprinsessan mitt under fotograferingen

Prinsessan Madeleines, 40, ex Jonas Bergström, 43, och hustrun Stephanie Bergström skulle just börja renovera sin lägenhet på Östermalm i Stockholm när deras drömhus kom ut till försäljning på Hemnet – och makarna slog till.

Det var inget mindre än Villa Stora Astringe som är beläget på kungliga Djurgården – en pampig 1800-tals villa med havsutsikt som kom att bli deras nya hem.

Och affären blev en snabb historia, något Stephanie berättar i en intervju med Sköna hem.

– Vi ringde mäklaren samma kväll och fick en förhandsvisning dagen efter. Så fort vi klev över tröskeln och såg utsikten mot havet sa Jonas ”Vi tar det!” och vi kände båda två att vi verkligen ville bo här. Det var lite av en ”sliding doors”-känsla. Hade det varit en vecka senare när vi kommit i gång med renoveringen av lägenheten hade vi nog inte köpt huset. Men nu skrev vi kontraktet redan vid lunch samma dag, och sålde lägenheten, säger hon till Sköna hem.

Annons

Här är bilderna på parets hus från mäklarfirman Behrer & Partners:

Fantastiskt läge
Villans baksida
Annons
Villans framsida
Tidigare kök
Annons
Ett otroligt ljusinsläpp
Fantastisk öppen spis
Annons
Ännu en öppen spis
Makalöst badrum
Annons

1800-tals-villan har genomgått renovering

Huset var i fint skick när paret köpte det men trots det har det hänt en del i den maffiga 1800-tals villan sedan köpet. Köket har bland annat fått sig en ordentlig makeover.

– Tillsammans med Kvänum gjorde vi om det helt och satte bland annat köksskåpen vid fönstren med utsikt över vattnet. Många tyckte att vi borde haft matbordet där istället, men jag älskar att stå och se ut när jag diskar eller lagar mat, berättar Stephanie för Sköna hem.

Annons

Familjen som består av Jonas, Stephanie och deras tre barn Katinka, Wilhelm och Sebastian ser minst sagt ut att ha kommit till ro i villan på Djurgården. För att se alla bilder inifrån huset efter renoveringen klicka här.

Prinsessan Madeleine och Jonas planerade att bo ett stenkast från villan

Jonas var tidigare förlovad med prinsessan Madeleine men den bröts hastigt efter att han varit otrogen med en norsk kvinna under en resa i Åre.

Det forna paret hade börjat planera för ett framtida liv och var de skulle bosätta sig – nämligen på Villa Parkudden som bara ligger ett stenkast från där Jonas nu bor med sin familj.

Idag är prinsessan Madeleine lyckligt gift med Chris O'Neill och de är bosatta med sina tre barn, prinsessan Adrienne, prinsessan Leonore och prins Nicolas i Florida.

FOTO: ClearcutFactory/Karin Törnblom/TT

Annons