Prinsessan Madeleine och Chris O’Neills lyxvilla till salu – skyhöga prislappen

prinsessan madeleine och shris hus till försäljning
Prinsessan Madeleine och maken Chris O'Neills lyxhus i Miami ligger ute till försäljning. I priset ingår bland annat sju sovrum, sju badrum och en pool.
Annons

Prinsessan Madeleine, 37, och maken Chris O´Neills, 45, hus vid Floridas atlantkust i Miami ska säljas.

Chris O’Neill och prinsessan Madeleine visade sin kärlek till varandra första gången i offentliga sammanhang 2011 innan de senare gifte sig 2013. Chris O’Neill är en brittisk-amerikansk finansman som sköter sina affärer i New York. Tillsammans har makarna två döttrar och en son, prinsessan Leonore, 5, prins Nicholas, 4, och prinsessan Adrienne, 1.

I början av juli förra året flyttade paret från ett lyxhus i Florida på 700 kvadratmeter och en tomt på mäktiga 3 400 kvadratmeter. I huset ingick bland annat ett mat- och sällskapsrum, sju sovrum, sju badrum, ett toppmodernt kök, vinkällare och sist men inte minst en pool.

Annons
Annons

– Vi trivs jättebra, barnen är väldigt glada i sina nya skolor och det fungerar jättebra, sade prinsessan Madeleine till Expressen i början av oktober förra året.

Säljer lyxiga huset för mångmiljonbelopp

Huset är parets fjärde gemensamma boende. De har tidigare varit bosatta i New York, London, Stockholm och Florida.

Annons

Sedan några veckor tillbaka ligger Prinsessan Madeleine och Chris O’Neills bostad ute till försäljning. Den nya prislappen sägs landa på cirka 29 miljoner kronor. Villan med kök i toppskikt, exotiska palmer och golv i marmor har tidigare sålts för 20 respektive 26 miljoner kronor.

Det är dock inte första gången Madeleine och Chris sålt något i miljonklassen. Förra sommaren sålde Chris O’Neill sitt 309 kvadratmeter stora sommarhus i West Palm Beach för hela 32,5 miljoner kronor som blev en vinst för familjen.

Hovet vill inte bekräfta uppgifterna om att huset ligger till försäljning men kommenterar samtidigt att paret numera har sin hembas i Florida.

– De flyttar till Florida för att det är en bra utgångspunkt för Chris verksamhet och barnen är ännu i förskoleåldern, har hovets informationschef Margareta Thorgren tidigare sagt.

Foto: Anna-Karin Nilsson/EXP/TT

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…