ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Prinsessan Madeleine och Chris bröllopslycka – systerdottern har gift sig

04 jul, 2023 
Chris Madeleine
Prinsessan Madeleine och maken Chris O'Neill har varit på bröllop tillsammans med barnen!
Men inte vem som helst har gift sig...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill flyttar till SverigeBrand logo
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill flyttar till Sverige

Det händer mycket i prinsessan Madeleine och maken Chris O'Neills liv just nu.
Förutom uppskjuten flytt till Sverige och stundande semester så har de även hunnit med ett bröllop för att fira kärleken.

Men vem har gift sig egentligen?

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill var på bröllop i London

Faktum är att det är Chris O'Neills systerdotter Celina d'Abo som gift sig!

I helgen befann sig prinsessan Madeleine och Chris på ceremonin i Cambridgeshire i Storbritannien, skriver Expressen som även har publicerat bilder från bröllopet.

Hovet bekräftar för Hänt att prinsessparet rest till Storbritannien privat men att de inte har något ytterligare att kommentera.

”Då prinsessan Madeleine med familj besökt Storbritannien privat är det inte något vi kommenterar”, skriver hovet i ett mejl.

Annons

Chris O'Neill har hela fem halvsystrar, Tatjana, Natascha, Stefanie, Annalisa och Karen. Det är Tatjana som är mamma till Celina.

Dessutom var prinsessbarnen brudnäbbar på bröllopet.

Prinsessan Madeleine valde att klä sig i en grön klänning – samma som hon hade på sig under Polarprisutdelningen 2018. Den pryds med vackra fjärilar och kommer från lyxdesignern Giambattista Valli.

Därför skjuts prinsessan Madeleine och Chris flytt upp

Som tidigare nämt pågår det mycket i prinsessparets liv just nu. Tidigare i vår gick hovet ut med nyheten att prinsessan Madeleine och Chris flyttar hem till Sverige nu i augusti.

– Det är så mycket saker att ta hänsyn till, saker som tagit längre tid än beräknat och därför så har familjen valt att inte forcera den här flytten tillbaka till Sverige. De försöker få till det så att det passar så bra som möjligt för framför allt barnen, sa hovets informationschef Margareta Thorgren nyligen till Expressen.

FOTO: Karin Törnblom / TT

Annons