LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Prinsessan Madeleine hakar på skönhetstrenden: ”Större och fylligare”

25 okt, 2023 
Angelica Hedlund
Emelie Tholin
PRINSESSAN MADELEINE
Nu för tiden kryllar det av skönhetstrender.
Nu kan prinsessan Madeleine avslöja att hon har hakat på den senaste trenden.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill flyttar till SverigeBrand logo
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill flyttar till Sverige

Prinsessan Madeleine, 41, och maken Chris O'Neill, 49, lever ett liv i USA. Tidigare i år var det tal om en flytt till Sverige – som stoppades och är istället planerad att ske under 2024.

– Anledningen är varken ett migrationsärende, husförsäljningen, eller någonting sådant. Det är helt enkelt att tiden för familjen, med allt som en flytt innebär, den har varit lite för kort, sa Hovets informationschef Margareta Thorgren.

Madeleine är inte bara prinsessa, hon är också ett modelejon och något av kungahusets stilikon. Genom åren har hon trixat både med sin stil och sitt hår, kanske mest av alla i hela kungafamiljen?

Och nu har det hänt igen. Prinsessan Madeleine blir bara vackrare med åren! Nu har hennes vackra ögonbryn blivit lite fylligare och bredare..!

Annons

– Det ser absolut ut som hon gjort en bryntatuering, säger hudterapeuten Leontina Larsson.

”Större och fylligare!”

På 90-talet skulle brynen vara smala. De senaste åren har de blivit bredare igen, och många hjälper naturen på traven och går till skönhetssalong för att tatuera in nya ögonbryn. En metod som är populär är ”microblading” som innebär att man tatuerar in strå för strå på ögonbrynen. Det kostar runt 6000 kronor per behandling.

– Ombrebrows är till för den som vill ha ett mer sminkat resultat än microblading som har mer stråliknande resultat. Det ser ut som om Madeleine gjort microblading. Hon har fina bryn men har nog velat ha lite större, säger hudterapeuten Leontina Larsson.

Det var i förra veckan på den årliga Childhoodgalan på Manhattan som prinsessan Madeleine visade upp sina nya fylliga bryn. Välklädda prinsessan var mycket tjusig i sin klänning från Chiara Boni La Petite Robe. På fötterna hade hon exklusiva sandaletter från Alaïa. Hon bar sin sedvanliga klocka från Cartier, och sitt Love Bracelet från samma designer på andra handleden.

PRINSESSAN MADELEINE
Madeleine visar upp nya ögonbrynen

FOTO: Pontus Höök / TT

Annons