ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Så kommer prinsessan Madeleines 40-årsfest bli – hovet bekräftar

09 jun, 2022 
Felicia Hovryd
Prinsessan Madeleine i en blå blus
Prinsessan Madeleine fyller 40 år den 10 juni, men hur ska hon fira den stora dagen egentligen?
Nu bekräftar hovet för Hänt var Madeleine håller hus när festligheterna äger rum.
Annons
Kungens miss "Glad midsommar"Brand logo
Kungens miss "Glad midsommar"

Den 10 juni fyller prinsessan Madeleine 40 år och det ska givetvis firas! Dock blir inte firandet så som det har spekulerats kring.

Istället för att fira sin födelsedag i Sverige väljer Madeleine att ha sitt 40-årsfirande hemma. Nu kan Hänt avslöja hur Madeleine kommer fira sin 40-årsdag.

Här kommer 40-årsfirandet äga rum – hovet bekräftar

Det har spekulerats kring när, var och hur prinsessan Madeleine ska firas på den stora dagen. Det har gissats på en skärgårdsbåt, ett av de kungliga slotten, till och med på nöjesparken Gröna Lund, men så blir inte fallet.

Trots att även prinsessans bästa vän Louise Thott fyllt 40 år den 1 juni väljer Madeleine att fira sin födelsedag hemma i USA.

– Prinsessan Madeleine är inte i Sverige. Hon kommer att fira sin födelsedag i USA, säger hovets informationschef Margareta Thorgren till Svensk Dam.

Annons

Så kommer prinsessan Madeleine fira sin födelsedag

Något stort firande på slottet blir det alltså inte, vilket hovet bekräftar när Hänt ställer frågan om prinsessan Madeleines 40-årsfirande.

– Hon kommer firas privat av familj och vänner. Det är inget jag känner till eftersom hon firas privat, men inget stort officiellt firande, säger Margareta Thorgren till Hänt.

Resten av kungafamiljen kommer dock fira Madeleines födelsedag på distans. Och trots att det inte blir något officiellt firande så kommer det traditionsenligt en bild på prinsessan.

Vi på Hänt önskar prinsessan Madeleine ett stort grattis på födelsedagen!

FOTO: Jessica Gow/TT, Karin Törnblom/TT

Annons