Prinsessan Estelles okända relation till kändisdottern – nya bilderna visar

Kungafamiljen har spenderat tid med en hel del släkt och vänner på senaste tiden. Nu syns prinsessan Estelle spendera tid med hockeylegendarens dotter. Se här!
0:41

Efter reklamen: Kaos när kronprinsessan Victoria eskorterades förbi folket – se klippet här

(0:41)

Varje år firas kronprinsessan Victorias födelsedag i Solliden på Öland. Människor åker landet över för att få vara med på det stora firandet och stora artister bjuder på sång och underhållning.

Under de senaste åren har det däremot inte varit något firande för prinsessan. Detta då pandemin helt enkelt satte stopp för det. Men i år fick de äntligen njuta av att vara tillsammans på Öland igen.

De började dagen på Solliden för att sedan flytta över festen till Borgholms slottsruin där flera kända artister uppträdde för Victoria och resten av familjen. Men konserterna tog inte slut där.

Kungens satsning Solliden Sessions var även det i full gång och konserterna lockade mycket folk – även kungligheterna.

Syntes med okända släktingar

Under Molly Sandéns konsert syntes prinsessan Estelle med några helt okända ansikten. Men det var inga mindre än hennes släktingar som såg ut att njuta av spelningen lika mycket som hon själv.

Släktingarna var inga mindre än drottning Silvias brorson Patrick Sommerlaths barn – tvillingarna Anaïs och Chloé, 14, och Leopold, 19.

Patrick Sommerlath var tidigare gift med skådespelerskan Camilla Lundén, som också är mamma till Leopold. Paret valde att gå skilda vägar 2003, men 2011 gifte han om sig på nytt med Maline – mamman till tvillingarna Anaïs och Chloé.

Men efter sju år vid varandras sida valde även de att skilja sig.

– Drottningen finns som stöd för sin brorson och hans barn, sa hovets informationschef Margareta Thorgren då.

Prinsessan Estelles okända relation till kändisdottern – nya bilderna visar

Men det är inte de enda Estelle har njutit av musiken med. Prinsessan har också setts umgås med ingen mindre än hockeylegendaren Mats Sundins dotter Bonnie.

Bonnie är jämngammal med prinsessan och de såg ut att ha en kul kväll tillsammans när de tittade på den populära artisten Veronica Maggio.

Suvuad Mrkonjic/TT

Men hur kommer det sig att de hängde tillsammans?

Jo, Mats är nämligen god vän med kronprinsessparets. Prins Daniel har ett stort intresse för idrott och delar det givetvis med Mats. De har bland annat setts spela golf ihop och under 2018 spelade de även en välgörenhetsmatch i Ockelbo tillsammans. Vilken vänskap!

FOTO: TT

SENASTE NYTT!