LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Prinsessan Estelle och prins Oscars bus inför alla – under firandet av Victoria

14 jul, 2023 
Frida Eklöf
Kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prinsessan Estelle och prins Oscar
Det var en lång dag för kungafamiljen med firande för kronprinsessan Victoria.
Prinsessan Estelle och prins Oscar var på strålande humör hela dagen och passade på att busa till det.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kronprinsessan Victorias firande på slottetBrand logo
Kronprinsessan Victorias firande på slottet

Kronprinsessan Victorias födelsedagsfirande på Öland var lika storslaget som alla andra år. Det var en fullspäckad dag för kronprinsessan och familjen när de traditionsenligt firade dagen på Borgholm.

Firandet startade under eftermiddagen när kronprinsessfamiljen och kungaparet möttes av jublande publik och skönsång utanför Solliden.

Därefter transporterades kronprinsessan, prins Daniel, prinsessan Estelle och prins Oscar i häst och vagn från Solliden till Borgholms slottsruin för den stundande Victoriakonserten.

Här busar prinsessan Estelle och prins Oscar – under firandet av Victoria

Några som inte kunde hålla sig från att busa till det var prinsessan Estelle och prins Oscar som under firandet av mamma Victoria på Solliden fick spring i benen.

Det var nämligen när en barnkör började sjunga för kronprinsessan som prinsessan Estelle och prins Oscar diggade med till musiken och visade upp sina dansmoves, något som Svensk Dam dokumenterade på plats.

Annons

Prinsessan Estelle var den första som började röra sig till musiken, samtidigt som hon försökte få med prins Oscar på noterna. Lillebrorsan var dock inte fullt lika övertygad till att dansa men någon som passade på att bjuda på några danssteg tillsammans med Estelle var ingen mindre än prins Daniel.

Prinsessan Estelles klänning på Victoriadagarna – här är saftiga prislappen

Det är dock inte bara prinsessan Estelles dansmoves som vänder blickarna till henne. På Solliden strålade prinsessan Estelle tillsammans med kronprinsessan och dagen till ära matchade de nämligen. Mor och dotter bar somriga vita klänningar med volanger.

Prinsessan Estelles klänning är verkligen inte fy skam, då den nämligen går loss för flera tusen kronor. Enligt Svensk Dam kommer Estelles klänning från märket Designers, Remix och kostar så mycket som 2 230 kronor!

Det finns även ytterligare en detalj som vi inte kan låta bli att lägga märke till, nämligen att prinsessan inte bär glasögon på de bilder som dykt upp från firandet.

Det var nämligen förra året som prinsessan fick glasögon, och vi är sedan dess vana vid att se henne bära dem.

FOTO: MIKAEL FRITZON/TT

Annons