ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Prinsessan Birgittas ånger efter händelsen med kungen: ”Ledsen”

10 okt, 2023 
Prinsessan Birgitt + kungahuset
Prinsessan Birgitta har fattat ett beslut som hon nu ångrar.
I en intervju med Hänt förklarar hon läget efter händelsen med kungafamiljen.
– Jag var ledsen när jag såg allting, säger hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Bergs möte med kungen: ”Jag smiter nu”Brand logo
Carina Bergs möte med kungen: ”Jag smiter nu”

Prinsessan Birgitta, 86, lever sedan många år tillbaka på soliga Mallorca men då och då kommer hon hem till Sverige för att träffa resterande medlemmar av kungafamiljen.

Under året har det varit stort fokus på prinsessans bror då kungen firat hela 50 år på tronen. I september skedde det storslagna firandet men festen var aldrig något som prinsessan besökte. Istället bestämde sig prinsessan Birgitta för att stanna i Spanien.

Prinsessan Birgittas ånger efter beslutet med kungafamiljen: ”Ledsen”

Hon förklarade då att hennes andra systrar inte skulle finnas på plats och därför bestämde sig även hon för att stanna hemma. När de väl vankades fest dök däremot prinsessan Christina upp på slottet, något som prinsessan Birgitta nu förklarar att hon visste skulle ske.

Annons

– Hon var där ja men mina andra två systrar. Hon bor ju där uppe, nästan på slottet och allting så hon är med så ofta på allting så det är en helt annan sak än för oss som flyttat ur landet och har kommit lite ifrån kommit ifrån det hela, säger prinsessan Birgitta till Hänt.

Prinsessan Birgittas ånger efter beslutet med kungafamiljen: ”Ledsen”

Även om prinsessan Birgitta inte fanns på plats under festligheterna följde hon sändningen på tv. Vilket också fick henne att ångra sitt beslut.

– Jag har sett allting här, jag var lite ledsen att jag sa nej till det hela men det var lite rörigt och utan mina systrar ville jag inte komma. Det var bara så helt enkelt. Jag var ledsen när jag såg allting, säger hon till Hänt.

För att du hade velat vara där?

– Ja absolut!

FOTO: TT

Annons