ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafBrittiska kungahuset

Relationen mellan Hagasessorna – Birgittas ord: ”Jag är alltid livrädd”

17 jan, 2023 
Hagasessorna
Hur ser egentligen relationen mellan de fyra Hagasessorna ut idag?
I en intervju med Hänt berättar nu prinsessan Birgitta om hur det är med hennes systrar.
– Vi mår alla som vi förtjänar, vi är alla gamla så det är inte så lätt på alla håll inte, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Skansen-Jonas Wahlström om träffarna med kungafamiljenBrand logo
Skansen-Jonas Wahlström om träffarna med kungafamiljen

Kung Carl XVI Gustaf, 76, har fyra systrar – prinsessorna Margaretha, 88, Birgitta, 85, Désirée, 84, och Christina, 79. De fyra prinsessorna som är kända som Hagasessorna är idag alla i 80-årsåldern.

Prinsessan Birgitta lever sedan många år tillbaka på Mallorca, i en intervju med Hänt har hon nyligen berättat om hur hennes stora intresse för golf är nyckeln till att hålla sig så pass igång som hon gör.

– Jag mår hur bra som helst men det är ju sporten som gör det. Och man får vara ute med vänner och ha det trevligt, njuta av frisk luft och natur. Allting tillsammans är underbart, det är bara positivt. Det är mitt liv, jag är född sån, sa då prinsessan Birgitta till Hänt.

De andra tre systrarna dyker inte allt för ofta upp i offentligheten men när det vankas bröllop eller dop finns de alla alltid på plats. Familjen är nämligen något som betyder mycket för de alla fyra.

Annons

Så ser relationen mellan Hagasessorna ut idag

Nu berättar prinsessan Birgitta för Hänt om hur relationen mellan Hagasessorna ser ut idag.

– Vi mår alla som vi förtjänar, vi är alla gamla så det är inte så lätt på alla håll inte, säger hon.

Men ni håller kontakt och så?

– Absolut.

Prinsessan Birgitta om lyckan över sina systrar och sin bror

För prinsessan Birgitta betyder det mycket att få ha vuxit upp tillsammans med sina systrar i en stor familj. Så här beskriver hon glädjen kring att ha sina syskon.

– Det är underbart, men man är bara så rädd att det ska hända någonting. Jag är alltid livrädd alltså. Men än så länge är vi alla sunda och friska men vi är alla 80 år och över. Eller inte Christina och min bror, men de kommer ju efter ganska snabbt, säger hon.

FOTO: TT

Annons