Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafBrittiska kungahuset

Prins Nikolais, 18, stora förvandling – fick alla att tappa hakan

26 jun, 2018 
Malin Ljung
Danska prinsen Nikolai, 18, är oigenkännlig på de nya bilderna. Under Paris fashion week gjorde han succé under Diors modevisning.
Annons

Hänt har tidigare rapporterat om att danska prins Nikolai, 18, gör succé på catwalken. Tidigare har han med stor framgång gått visningar för bland annat Burberry tillsammans med supermodellen Cara Delevingne.

Trots att prins Nikolai är relativt ny inom modellbranschen, men trots det är han eftertraktad bland de stora modehusen och det är ingen överdrift att han spås en lysande karriär.

Nyligen fick han äran att öppna Diors herrmodevisning för våren 2019. Och snacka om att alla tappade hakan när han gjorde entré på catwalken, för 18-åringen var helt oigenkännlig. Vanligtvis är Nikolais signatur hans bångstyriga lockar, men när han gick på Diors visning var han kammad i en slät backslick. I hans ena öra hängde dessutom ett väl synligt örhänge, huruvida han tagit hål i örat framkommer dock inte.

Dior har själv lagt ut bilder på Nikolai från visningen och verkar onekligen nöjda med hans insats.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

18-åringen är son till prins Joachim, 48, och före detta prinsessan, numera grevinnan Alexandra, 53.

Men för den som tror att han glidit på en räkmacka på grund av sin kungliga börd måste vi göra er besvikna. Under våren tillbakavisade nämligen hans agentur Scoop models att de tagit sig an Nikola enbart för hans titel.

– Vi har bokat honom för hans utseende och inte för att han är prins – även om det förstås inte skadar, säger Scoop Models ägare Bente Lundquist.

Tidigare har Nikolai uttryckt att han inte tar modellkarriären på fullaste allvar. Istället siktar han på att studera till reservofficer, precis som sin far Joachim. Han har idag avancerat från sergeant till reservöverste inom armén.

– Jag vill inte göra karriär som modell utan ser det snarare som ett jobb jag kan göra medan jag håller på att utbilda mig, säger Nikolai.

Lycka till, oavsett vad, önskar vi på Hänt!

FOTO: Stella, Ibl

Annons