Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl Gustaf

Hon är Mette-Marits son Marius nya flickvän – efter miljardärsdottern

06 apr, 2018 
Den norska kronprinsessan Mette-Marits äldste son Marius Borg Høiby har träffat en ny flickvän – den norska supermodellen Juliane Snekkestad.
Annons

Den norska kronprinsessan Mette-Marits, 44, äldsta son Marius Borg Høiby, 21, lämnade förra året sin tidigare flickvän Linn Helena Nilsen, 21, och sina studier i Santa Monica i USA för att flytta hem till Norge igen. Men efter uppbrottet och flytten verkar det nu som att han har hittat lyckan igen – han har träffat en ny flickvän.

Hon heter Juliane Snekkestad, 21, och jobbar som supermodell och har arbetat för stora varumärken, där i bland Playboy. Och att bo i Norge blev inte heller långvarigt för Marius, nu har han flyttat där ifrån för att bo med kärleken. Norska tidningen Se og Hør avslöjar att paret flyttade ihop strax innan jul, i London i England, där flickvännen Juliane Snekkestad jobbar för den brittiska modellargenturen Nevs Models.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Under julen återvände de till Norge och besökte då Marius familj, det norska kronprinsparet, för att fira jul ihop i Uvdal. Tidningen har försökt att nå det norska hovets informationschef Ole Edvard Wold-Reitan som varken vill kommentera deras relation eller deras julfirande med kronprinsparet.

Annons

Paret själva har valt att hålla en låg profil när det gäller sin relation. På sociala medier finns det knappt några bilder av dem ihop. För drygt ett år sedan publicerade hon en bild av dem två tillsammans, men på bilden är det svårt att se att det är Marius bilden föreställer då han står med ryggen mot kameran.

Spana in bilderna på Marius flickvän Juliane Snekkestad:

Foto: IBL, Instagram

Annons