Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl Gustaf

Prins Harrys och Meghans bröllop – det fick gästerna i goodiebagen

21 maj, 2018 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Tusentals människor världen över gladdes åt Meghan Markle och prins Harry när de vigdes i helgen. Några lyckliga gäster fick dessutom gå hem med en specialdesignad goodiebag med gåvor att minnas dagen med.
Annons

Inte ett öga var torrt när prins Harry, 33 och Meghan Markle36, sa “I do” inför de 600 gästerna på Windsor Castle och hela världen.

Av de 600 gästerna var det bara 200 som fick delta på den stora festen på Frogmore house efteråt. Bland gästerna som fick äran att partaja med kungligheterna fanns idel kända ansikten, som Elton John, Oprah Winfrey samt Victoria och David Beckham.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Förutom de celebra gästerna var  2 640 personer inbjudna för att hylla prins Harry och Meghan Markle. Även om de inte fick delta på den stora festen fick de med sig några minnessaker från bröllopet.

Goodiebags delades ut – en specialdesignad presentpåse i tyg med gåvor från brudparet, skriver Ok! Magazine.

Goodiebagen innehöll en chokladpeng med prins Harrys och Meghan Markles initialer. Därtill kunde gästerna mumsa på mördegskakor som också följde med. De fick också en flaska vatten att skölja ner godsakerna med.

Annons

Den vita påsen med blå handtag innehöll också en kylskåpsmagnet och en 20 procents rabattkupong på presentbutiken i Windsor castle.

När Mehgan Markle anlände till bröllopet fick gästerna äntligen se hennes brudklänning. Hon skred in längs altargången i en långärmad vit skrud i siden med ett långt släp i spets bakom sig.

Klänningen är från Givenchy och är gjord av den brittiska designern Clare Waight Keller. Meghan bar också en fem meter lång slöja smyckad med blommor som representerar alla länder i det brittiska samhället.

Se bilderna från bröllopsfesten:

FOTO: IBL

Annons