TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Detaljerna om Meghans klänning och prins Harrys tårdrypande ord

19 maj, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
Prins Harrys ord till Meghan framme vid altaret
Prins Harry och Meghan Markle har nu blivit man och hustru inför 600 gäster på Windsor Castle. Här är allt om hennes brudklänning och Harrys första ord till henne i kyrkan.
Annons

Dagen är kommen, prins Harry, 33, har äntligen fått sin Meghan Markle, 36, och de är numera man och hustru. Idag, lördagen den 19 maj, fick de säga ja till varandra på deras bröllop på Windsor Castle.

Totalt 600 gäster var på plats vid den kungliga vigselceremonin, men bara 200 av dem kommer att på närvara på bröllopsfesten i Frogmore house efteråt. Bland gästerna är det en hel del kända ansikten som Elton John, Oprah Winefry och paret Beckham.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

När Mehgan anlände till bröllopet var det stående ovationer och hon hade det bredaste leendet på läpparna. Hon skred in längs altargången i en långärmad vit skrud i siden med ett långt släp i spets bakom sig. Klänningen är från Givenchy och är gjord av den brittiska designern Clare Waight Keller.

– Det är en ära att ha fått möjligheten att jobba så nära tillsammans med Meghan Markle, säger Clare till sajten The Sun.

Bakom sig hade Meghan åtta näbbar som följde henne fram till blivande maken prins Harry som mötte henne med tårar i ögonen. Framme vid altaret pratade de och skrattade tillsammans och Harry kunde inte hålla sig från att ge sin blivande fru en komplimang.

Annons

– Du ser fantastisk ut, säger han till henne framme vid altaret enligt Expressen.

Till klänningen har hon en fem meter lång slöja och i den finns blommor som representerar alla länder i det brittiska samhället.

Världen över hyllas bruden för hennes eleganta brudklänning och enkla styling. Och på Instagram öser de komplimanger över henne.

“Så smakfullt, stiligt och elegant”, skriver en.

“Stilren och vacker”, skriver en annan.

Stort grattis till det nyblivna paret!

Foto: IBL, Stella

 

 

Annons