Detaljen i drottning Elizabeths brev avslöjade Meghan Markles riktiga namn

Drottning Elizabeth avslöjade Meghan Markles namnbyte. Hon heter egentligen Rachel.

Bara en dag kvar till det brittiska prinsbröllopet mellan prins Harry och den amerikanska skådisen Meghan Markle. Bröllopet har kantats av flera chockerande avslöjanden och nu kommer ett nytt: Meghan heter egentligen inte Meghan!

I två år har forna Suits-skådisen Meghan Markle, 36, varit tillsammans med brittiska prins Harry, 33. Paret förlovade sig hösten 2017 och imorgon gifter de sig i St. George’s Chapel, i slottet Windsor, strax utanför London.

Annons:
Här är sommarens mest omtalade – och viktigaste – armband

Bröllopet har däremot kantats av flera skandaler då flera familjemedlemmar till Meghan Markle har blandat sig i och uttalat sig till pressen vitt och brett om att hon inte är en passande brud för en prins. Nu kommer nästa chockavslöjande!

Meghan Markle heter inte Meghan, hon heter egentligen Rachel, precis som sin rollfigur i tv-serien Suits, där hon fram tills nyligen hade en av huvudrollerna.

Rachel Meghan Markle föddes den 4 augusti 1981 i Los Angeles av hennes föräldrar Thomas Markle och Doria Ragland. Även om Meghan inte använder sig av namnet Rachel så kommer det förmodligen att användas under bröllopsceremonin imorgon eftersom prins Harrys farmor, drottning Elizabeth, 92, använde sig av det i ett officiellt brev där hon gav sitt samtycke till äktenskapet.

“Jag förklarar mitt samtycke till ett äktenskapsavtal mellan min mest älskade sonson prins Henry Charles Albert David av Wales och Rachel Meghan Markle” skrev drottning Elizabeth.

Sajten Life & Style Magazine skriver att det är oklart varför Meghan använder sig av just Meghan och inte Rachel, men att hon blivit kallad just Meghan eller Meg hela sitt liv.

Förmodligen är det bara ett mellannamn, eller använder prins Harry sig av Rachel bakom lyckta dörrar..? Vem vet…

Den 27 november 2017 förlovade sig prins Harry med Meghan Markle.

Prins Harry har designat ringen till Meghan Markle.

Paret hade varit tillsammans i ett år innan förlovningen.

Harry friade till Meghan samtidigt som de lagade ugnsrostad kyckling.

På vigseln förväntas runt 600 gäster.

HETAST PÅ HÄNT TV: LANCE HEDMAN GRAAF om uppbrottet från PAULINA PAOW DANIELSSON (Jonna & Johanna-intervju)

LÄS OCKSÅ: Allt du måste veta om prins Harry och Meghans kärleksaga

LÄS OCKSÅ: Hovet bryter tystnaden – prins Harry och Meghans ord om familjeskandalen

FOTO: IBL