Prins Harry och Meghan Markle separeras från kungafamiljen

Harry och Meghan flyttas i museet.
Häromdagen gick prinsparet ut med att de backar från sina kunglig uppdrag.
Nu väljer det berömda vaxmuseet Madame Tussaud att separera Prins Harry och Meghan Markle från resten av kungafamiljen på museet.
Annons

Storbritanniens prins Harry och hans fru hertiginnan Meghan Markle kommer att ta ett steg tillbaka från rollen som ”seniora” kungligheter och dela sin tid mellan Storbritannien och USA.

I ett uttalande på Instagram och på prinsparets hemsida säger de att de ska ”utveckla en ny progressiv roll” inom kungahuset och att de har som mål att ”jobba för att bli ekonomiskt oberoende”. Paret verkar helt enkelt vilja skapa ett lite mer privat liv och bli mer självständiga. Efter att de uttalat sig om beslutet möttes de av massiv kritik. Inte nog med de – nu skils även paret åt från resten av familjen på vaxmuseet Madame Tussauds, skriver TMZ.

Separeras från kungafamiljen

Prins Harry och Meghan Markle stod tidigare tillsammans med drottning Elizabeth, prins Philip, prins William och Kate Middleton, men nu ska de inte stå där för att återspegla splittringen i kungafamiljen, säger museet enligt TMZ.

Annons

– Tillsammans med resten av världen reagerar vi på de överraskande nyheterna om att hertigen och hertiginnan av Sussex kommer dra ner på sina kungliga uppdrag . Från och med i dag kommer Meghan och Harrys dockor inte längre att stå tillsammans med resten av kungafamiljen.

Annons

Högt uppsatta representanter för kungafamiljen är besvikna över Madame Tussauds agerande, enligt en källa vid hovet. Parets vaxavbildningarna kommer framöver i stället att stå i en separat utställningsdel i museet, skriver sajten.

Annons

Drottning Elizabeth djupt besviken

Det har även visat sig att drottning Elizabeth fick nys om parets chockerande besked samtidigt som det spreds i brittiska medier och på prinsparets Instagram. Det var ingen i kungafamiljen som fick någon information om Meghan och Harrys beslut innan de gick ut med det offentligt, skriver Dailymail.

Enligt en källa är drottningen mycket besviken” då de har fått ”precis allt de bett om”. En annan källa fyller i med att hela kungafamiljen ska vara ”chockade, ledsna och rentav förbannade”, av anledningen att det backande paret hållit beslutet så hemligt framtids nu.

– Det är riktigt orättvist mot drottningen, hon förtjänar inte att bli behandlad på det där sättet. Det är fult att behandla henne så, säger källan och fortsätter:

Annons

– Men familjen förstår att de vill göra något annorlunda och är villiga att hjälpa dem. Men det är förkrossande.

Drottningen har kallat till krismöte under måndagen med Harry, prins William och prins Charles för att diskutera Harry och Meghans framtida roller i kungahuset.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…