LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafBrittiska kungahuset

Prins Daniels kärleksförklaring till Victoria inför alla – nya bilderna visar

14 jul, 2023 
Frida Eklöf
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel
Kronprinsessan Victoria firar idag sin födelsedag på Borgholm.
Inför en jublande publik passar prins Daniel på att ge sin fru en kärlekshyllning.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kronprinsessan Victorias firande på slottetBrand logo
Kronprinsessan Victorias firande på slottet

Det är en stor dag för den svenska kungafamiljen då alla har samlats på Borgholm för att fira kronprinsessan Victoria på hennes födelsedag.

Traditionsenligt startar kronprinsessfamiljen och kungafamiljen dagen på Solliden där de tar emot folkets jubel och gratulationer till kronprinsessan. Därefter beger sig kronprinsessan, prins Daniel, prinsessan Estelle och prins Oscar sig iväg med häst och vagn mot Borgholms slottsruin för den stundande Victoriakonserten.

Prins Daniels kärlekshyllning till kronprinsessan Victoria

Det är ytterst sällan vi ser några av kungligheterna visa kärlek till varandra i offentliga sammanhang. Något som delvis beror på den roll de har i offentligheten men även det protokoll som de förväntas följa.

Men dagen till ära passade prins Daniel på att ge kronprinsessan Victoria en kärlekshyllning inför jublande publik utanför Solliden.

På bilderna kan vi nämligen se hur prins Daniel drar kronprinsessan Victoria nära sig och ger henne en kärleksfull puss på kinden.

Prins Daniel på väg att ge kronprinsessan Victoria en kyss på kinden.
Prins Daniels kärlekshyllning till kronprinsessan Victoria.

Och vi kan inte låta bli att le när vi ser den urgulliga bilden på kronprinsessparet!

Hela kungafamiljen närvarar vid Victoriakonserten

Hovet gav tidigare i veckan besked om att hela kungafamiljen kommer att vara på plats för den stundande Victoriakonserten för att hylla kronprinsessan på hennes födelsedag.

Annons

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill befinner sig i skrivande stund på Borgholms slottsruin, vilket är en fantastisk nyhet eftersom Chris O'Neil inte kunde vara med förra året på grund av jobb i USA.

På scenen kommer kungafamiljen, publiken på plats på Borgholms slottsruin och tv-tittarna kunna njuta av framträdanden från artister som Petter, Ane Brun, Marcus & Martinus, Linnea Henriksson och Lucianoz.

Och vi misstänker att prinsessan Estelle och prins Oscar ser extra mycket framemot framträdandet från Marcus & Martinus.

Några som dessvärre missar konserten är prins Carl Philip och prinsessan Sofias tre söner prins Gabriel, prins Alexander och prins Julian samt prinsessan Madeleines och Chris O'Neills barn prinsessan Leonore, prins Nicholas och prinsessan Adrienne som får stanna hemma.

FOTO: MIKAEL FRITZON/TT

Annons