LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Starka reaktioner efter prinsessan Sofia och prins Carl Philips nya bild med barnen

08 jul, 2023 
Det råder sommartider för vår kära kungafamilj och prins Carl Philip med familj har delat med sig av en sommarhälsning på Instagram.
Något som får följarna att jubla och även reagera på en viss detalj.
Annons
Så ser det ut när prinsparet jobbar – se klippet härBrand logo
Så ser det ut när prinsparet jobbar – se klippet här

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Just nu befinner sig stora delar av kungafamiljen nere på Öland på Sollidens slott, där de brukar spendera en del tid under det varmare delarna av året.

När juli närmar sig sin mitt är det i vanlig ordning dags för kungaparet, tillsammans med sina barn och deras familjer, att närvara vid Victoriakonserten. En konsert som avslutar Victoriadagarna den 14 juli vid Borgholms slottsruin på Öland.

Prinsessan Madeleine åter hemma på svensk mark

Bland andra kommer prinsessan Madeleine, 41, och hennes make Chris O´Neill, 49, att finnas med på första parkett framför scenen under kvällen och ta del av underhållningen som erbjuds

Nyligen möttes vi av glädjande beskedet att prinsessan Madeleine med familj landat på svensk mark inför Victoriadagarna. Men något som fortfarande är oklart är när de åker till Öland.

– Vi går inte ut med exakt när de kommer åka till Öland, men de kommer vara på Öland under kronprinsessans födelsedag i nästa vecka, sa Margareta Thorgren till Aftonbladet.

Starka reaktioner efter prinsparets nya bild på sönerna

Några som också firar in sommaren är prins Carl Philip tillsammans med sin kärlek prinsessan Sofia. Makarna är trebarnsföräldrar och tillsammans har de sönerna prins Alexander, 7, prins Gabriel, 5, och prins Julian, 2.

Annons

Nyligen delade prinsparet med sig av en underbar sommarhälsning på Instagram. Följarna jublade efter den nya bilden på familjen och reagerade även på en viss detalj – hur stora prinsarna har blivit.

”Såå fina, önskar er en härlig sommar”, skriver en följare.

”Vilka fina söner, ljuvlig sommar önskas er alla i familjen”
, skriver en annan.

”Wow! En underbar bild! Så stora småprinsarna har blivit
”, skriver en tredje.

”Vad stora barnen börjar bli”,
skriver en som också tycker att prinsarna blivit stora.

”Oj oj så pojkarna växer”

FOTO: INSTAGRAM, TT/KARIN TÖRNBLOM

Annons