LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Prinsessan Madeleine tillbaka i Sverige – glädjebeskedet innan Victoriadagarna

07 jul, 2023 
Prinsessan Madeleine har landat på svensk mark för att fira den svenska sommaren.
Snart bär det av mot Öland för att fira kronprinsessan Victorias födelsedag.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kungens oväntade möte med David BatraBrand logo
Kungens oväntade möte med David Batra

Prinsessan Madeleine är åter igen i Sverige med familjen. Det var vid nationaldagen som prinsessan befann sig i Stockholm senast. Nu är de här igen bekräftar hovet för Aftonbladet.

Prinsessan Madeleine åter hemma på svensk mark

Snart bär det av mot Öland för att fira kronprinsessan Victorias födelsedag. Men något som fortfarande är oklart är när de åker.

– Vi går inte ut med exakt när de kommer åka till Öland, men de kommer vara på Öland under kronprinsessans födelsedag i nästa vecka, säger Margareta Thorgren till tidningen.

Stora delar av kungafamiljen befinner sig just nu på semester på Sollidens slott på Öland, där de brukar spendera en del tid under det varmare delarna av året.

När juli närmar sig sin mitt är det i vanlig ordning dags för kungaparet, tillsammans med sina barn och deras familjer, att närvara vid Victoriakonserten. En konsert som avslutar Victoriadagarna den 14 juli vid Borgholms slottsruin på Öland.

Nya beskedet om flytten för prinsessan Madeleine

Bland andra kommer prinsessan Madeleine, 41, och hennes make Chris O´Neill, 49, att finnas med på första parkett framför scenen under kvällen och ta del av underhållningen som erbjuds

Det var nyligen som beskedet kom att familjens flytt från USA till Sverige har flyttats fram till 2024.

– Anledningen är varken ett migrationsärende, husförsäljningen, eller någonting sådant. Det är helt enkelt att tiden för familjen med allt som en flytt innebär, den har varit lite för kort, sa Margareta Thorgren då.

FOTO: TT

Annons