Pernilla Wahlgrens privata möte med prinsessan Madeleine

PERNILLA WAHLGREN, PRINSESSAN MADELEINE

Det är ingen hemlighet att prinsessan Madeleine akut tvingades sätta sig på ett plan till Sverige förra veckan. Nu har även Pernilla Wahlgren sett henne ute i Stockholms-vimlet – läs mer om mötet här!
0:22

Efter reklamen: Här fångas prins Nicolas bus på film på kungliga slottet – Se klippet här

(0:22)

Slå på ljud

Prinsessan Madeleine, 39, och maken Chris O'Neill, 47, bor sedan flera år tillbaka i soliga Florida. Tillsammans har de barnen prinsessan Leonore, 7, prins Nicholas, 6, och prinsessan Adrienne, 3, och under coronapandemin har de blivit kvar i USA.

Därför var glädjen total när Hovet meddelade att de kom hem över jul- och nyårshelgerna. Dessvärre drabbades både kungaparet och kronprinsessparet av corona så frågan är hur mycket hon egentligen hann umgås med sina kära föräldrar och syskon.

Efter nyår var det dags för prinsessan Madeleine och familjen att flyga hem till USA igen, därför blev nog många chockade när prinsessan Madeleine plötsligt var på svensk mark igen förra veckan.

Exklusivt
Tittarna rasar mot Melodifestivalen – efter stora ändringen

Därför åkte prinsessan Madeleine tillbaka till Sverige

Hovets informationschef Margareta Thorgren berättade för Expressen vad den akuta resan egentligen handlade om.

– Det är med anledning av en privat begravning hon varit här på en väldigt kort visit, säger hovets informationschef Margareta Thorgren till Expressen.

För Svensk dam kunde hovet bekräfta ytterligare detaljer om det plötsliga besöket till Sverige.

– Vi kan bekräfta att prinsessan Madeleine är i Sverige. Hon är själv utan familjen, hon är här för en privat begravning, sa Margareta Thorgren.

Enligt uppgifter till tidningen ska det röra sig om en nära väns förälders begravning. En nära vän som även känner Chris O'Neill väl. Enligt Svensk dams uppgifter ska begravningen ha ägt rum i förra veckan.

Men det var inte bara en begravning som prinsessan hann med under den här lilla visiten till Sverige. Prinsessan Madeleine hann nämligen även hitta lite tid till att träffa kära vänner, det gjorde hon på den lyxiga restaurangen Astoria, i Stockholm.

Charlotte Perrelli om barnen: ”Alla mår väldigt bra”

Pernilla Wahlgrens spektakulära möte med prinsessan Madeleine

Någon annan som också råkade befinna sig på den fem-stjärniga lyxkrogen under exakt samma tidpunkt är Pernilla Wahlgren, 54. Pernilla var där och åt middag med sina vänner Jessica Wahlgren, Hanna Hedlund och Lisa Stadell.

– Vi var ute och käkade på Astoria, jag, Jessica, Hanna och Lisa, vi firade faktiskt att vi öppnar upp att vi får börja köra showbusiness igen, förklarar Pernilla i podden Wahlgren & Wistam.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Och det var då hon såg vår prinsessa.

– Då var prinsessan Madeleine där med lite tjejkompisar. Hon är ju så sjukt snygg. Jag måste verkligen säga det, hon är så vacker!, säger Pernilla och fortsätter:

– Det är lite kul för när jag var ung fick jag höra "gud vad du är lik prinsessan Madeleine, eller vad hon är lik dig", så den unga Pernilla Wahlgren var lite lik prinsessan.

Idag tycker inte Pernilla att de är lika, men hon kan förstå att det fanns likheter när hon var yngre.

PRINSESSAN MADELEINE

Prinsessan Madeleine var i Sverige i somras på Victoriadagen.

Karin Törnblom/TT

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!