LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Nya bilden på prinsessan Madeleines barn väcker reaktioner

06 dec, 2020 
Prinsessan Madeleine
Prinsessan Madeleine har delat en nya bild av sina barn prinsessorna Adrienne och Leonore och prins Nicolas.
Det gillas av svenska folket – som också passar på att gratulera den unge prinsen.
Annons
Prinsessan Madeleines egna ord om graviditeten – nu berättar honBrand logo
Prinsessan Madeleines egna ord om graviditeten – nu berättar hon

Prinsessan Madeleine, 38, lever sedan flera år i Florida tillsammans med sin make herr Chris O'Neill, 46, och barnen prinsessan Leonore, 6 år, prins Nicolas, 5 år, och prinsessan Adrienne, 2.

På grund av coronarestriktionerna har de fått stanna i USA i år, och det verkar inte bättre än att också julen kommer att tillbringas där.

Säkert tråkigt för familjen att inte kunna fira tillsammans med den kungliga släkten i Sverige, men det verkar som att de har det mysigt tillsammans ändå. Åtminstone om man ser till den nya bilden på barnen som prinsessan Madeleine delat med sig av.

Därför delar Madeleine med sig av bilder på barnen

Det är ju inte så ofta hon väljer att visa upp bilder på familjen på sociala medier, men ibland händer det. I programmet Barnens drottning har hon tidigare berättat varför hon då och då delar bilder på barnen.

– Jag gör det för att försöka motarbeta bilder som annars kommer från paparazzis, säger prinsessan Madeleine i programmet och fortsätter:

Annons

– Det är svårt och det är viktigt att man tänker på just när man lägger ut bilder. Jag förstår att folk vill se våra barn och se hur de utvecklas, framför allt nu när vi inte bor i Sverige. Så det är ett medvetet val jag gör, men det är bilder som jag själv väljer att lägga ut.

Vid olika högtider brukar hon dock bjuda på härliga familjebilder. Senast var i början av november när det firades halloween. Hon står då tillsammans med barnen och de är utklädda, som traditionen kräver.

”Denna helg önskar vi er alla en glad och säker halloween”, skriver prinsessan Madeleine till bilden.

Prins Nicolas gratuleras

Nu lackar det ju mot jul, och prinsessan Madeleine har delat med sig av mysig adventsbild. Där sitter Adrienne, Nicolas och Leonore och ser på när deras mamma tänder det andra ljuset.

”Glad 2:a advent”, skriver hon.

Det här uppskattas mycket av de som följer prinsessan Madeleine.

”Tack snälla. Detsamma önskar jag Er långt borta. Tack för den fina bilden”, skriver en person.

Annons

”Älskade prinsessan Madeleine, även jag önskar Er alla en underbar 2. advent och hur som helst en fridfull adventstid. Hjärtliga hälsningar från mig i Schweiz”, skriver en annan, och en tredje uppmärksammar Nicolas speciellt.

”Vilken underbar bild på härliga barn. Och grattis på namnsdagen Nicolas! Har ju en egen Nicholas som vi ska fira nu”.

Bild: Fredrik Sandberg/TT, Karin Törnblom/TT

Annons