LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Meghans och Harrys livvakt dömd – fasansfulla brottet avslöjat

28 sep, 2022 
André Färnsveden
Harry och Meghan.
Det har varit en omtumlande tid för det brittiska kungahuset.
Nya uppgifter pekar på att dramatiken onekligen bara fortsätter.
Nu avslöjas Meghan och Harrys livvakts fruktansvärt brott.
Annons
Drottning Elizabeth död – 96 år gammalBrand logo
Drottning Elizabeth död – 96 år gammal

De senaste veckorna har minst sagt varit dramatiska för den brittiska kungafamiljen. I början av veckan gick drottning Elizabeth II, plötsligt bort och sedan dess har dramatiken bara fortsatt för kungligheterna. Dagen innan hennes begravning gick nämligen två andra kungligheter bort.

Och nu verkar det som att ännu fler skandaler kring kungafamiljen kommer upp, när hertiginnan Meghans, 41, och prins Harrys, 38, livvakts förflutna kommer upp till ytan – sex år efter det otäcka brottet.

Ännu ett dödsfall skakar om den brittiska kungafamiljen

Drottningens död skakade om hela världen och nu har fler dödsfall inom den brittiska kungafamiljen. Elizabeth syssling John Bowes-Lyon gick nyligen bort, 80 år gammal. Och bara dagar senare rapporterades det även att Lady Mary Russell hade somnat in, samma dag som John.

Mary var en av Elizabeths brudtärnor när hon kröntes till drottning 1952 och tidningen The Times fick ta del av hennes dödsurna med texten:

Lady Mary dog fridfullt hemma med sin familj omkring sig söndagen den 18 september

Prinsparets livvakt dömd för fasansfullt brott

Tidigare i September, lämnade hertiginnan Meghan och prins Harry deras stuga i Frogmore för att åka till Manchester och närvara vid One Young World summit, innan de officiellt återvände till London.

Annons

Prinsparet hade som vanligt livvakter med sig, men nu avslöjar Daily mail att en. av livvakterna i fråga har ett mörkt förflutet.

Livvakten Pere Daobry, 51, som tidigare var en del av Londons poliskår, dömdes 2016 efter att strypt sin fru Sarah Jay till en punkt då hon var ”sekunder från döden”, rapporterar tidningen. Han lyckades undvika fängelse, eftersom han själv ringde larmcentralen och rapporterade händelsen.

En källa till Daily mail uttryckte sin oro för prinsparets val av livvakt.

– Hans fru Sarah gick igenom en riktigt traumatisk tid med honom och jag är säker på att om Meghan och Harry visste hela historien, så skulle de inte alls vara bekväma med att han var anställd som deras livvakt, säger källan och fortsatte:

– Pere behandlade Sarah fruktansvärt och hon var tvungen att fly genom ett fönster två gånger för att komma ifrån honom. Jag tror verkligen inte att Harry och Meghan skulle vilja att någon som honom vaktar dem, förklarar hen för tidningen.

Det framgår inte om Pere och dåvarande hustrun Sarah fortfarande är ett par eller inte. Huruvida Harry och Meghan har kännedom om livvaktens förflutna är inte heller bekräftat.

Prinsparet återvänder till London från Manchester den 5 september. Deras livvakt Pere, på bild, är en före detta polis, vars mörka förflutna avslöjas av Daily mail bara tretton dagar efter den här bilden togs.
Prinsparet återvänder till London från Manchester den 5 september. Deras livvakt Pere, på bild, är en före detta polis, vars mörka förflutna avslöjas av Daily mail bara tretton dagar efter den här bilden togs.

FOTO: TT

Annons