Meghans ex hämnas skilsmässan och gör tv-serie om prins Harry

24 sep, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Prins Harry och flickvännen Meghan Markle börjar synas allt mer offentligt tillsammans. Någonting som hennes ex-make Trevor Engelson ogillar. Nu hämnas han skilsmässan från skådespelerska genom att göra en tv-serie om henne och prins Harry.
Annons

Prins Harry, 33, och hans amerikanska flickvän Meghan Markle, 36, syns nu tillsammans offentligt efter att ha hållit sin kärlek hemlig i över ett år. Paret träffades när de båda befann sig i Toronto förra året, prins Harry var där med sitt projekt “The Invictus Games”och Meghan befann sig på samma ställe för att hon spelade in tv-serien “Suits” som hon medverkar i.

Någon som inte är ett stort fan av deras kärlek är Meghans ex-make Trevor Engelson, 40, som hon var tillsammans med i drygt nio år. Att hon gått vidare vet vi om, men Trevor verkar ha lite svårt att släppa taget. Han planerar just nu att producera en tv-serie som handlar om skilsmässan med Meghan och hennes nyfunna kärlek prins Harry.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Idén ska ha kommit efter att han pratat om skilsmässan med sin kollega och snubblat in på om han och Meghan hade haft barn tillsammans. Någonting som skulle innebär att han inte bara delade vårdnaden om barnen med henne utan även med det brittiska kungahuset och allt vad det innebär.

Annons

Tanken är alltså att det ska vara en komediserie om skilsmässor med en kunglig tvist på det. Enligt Deadline kommer denna tv-serie att bli av då Trevor lyckats få med sig producenten Danny Zuker på tåget som är hjärnan bakom succéserien “Modern Family”. Det verkar även som att tv-kanalen Fox är intresserade av denna kungliga tv-serie.

Foto: IBL

Annons