Så skyddar prins Harry flickvännen – med förmåner

Brittiske prins Harry är minst sagt seriös i sitt förhållande med "Suits"-skådespelerskan Meghan Markle. Nu tilltar han till och med speciella åtgärder för när flickvännen kommer på besök till London.

Prins Harry, 32 och hans amerikanska flickvän Meghan Markle, 36, ser till att ses så ofta de kan. Och när de väl får till att matcha sina scheman, gäller det att ta tillvara på tiden. Nu har prinsen nämligen sett till att hans skådespelande flickvän får vissa förmåner när hon landar på Heathrows flygplats i London. Dessa speciella förmåner innefattar enligt The Express bland annat att hon ska slippa köa för att hämta incheckat bagage.

– Om hon ska checka in en resväska läggs den alltid dit sist för att hon ska kunna hämta ut den så snabbt som möjligt. Alla säkerhetsrutiner måste genomföras i förväg eller ombord på planet, eftersom hon går direkt från planet till Harrys bil, säger en källa till The Express.

Men om man ska tro kungliga bekantskaper är detta fenomen ingenting nytt.

– Det har pågått under en tid. Harry har en poliseskort på landningsbanan i sin svarta Audi. Han har sällskap av en livvakt, med en SUV som följer bakom, säger en vän till prinsen.

Läs också: Prins Harrys stora beslut med flickvännen Meghan

Läs också: Fångade på bild – första kyssen mellan Harry & Meghan

Foto: IBL

SENASTE NYTT!