TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Vännernas larm: Meghan Markle straffar prins Harry

26 maj, 2021 
AvEmelie Tholin
Meghan Markle, prins Harry och sonen Archie.
Efter prins Philips begravning är Harry välkommen tillbaka till brittiska kungafamiljen.
Men Meghan är den stora bromsklossen hävdar nu brittiska kungaexperter…
Annons
5 charmiga ögonblick med prinsessan EstelleBrand logo
5 charmiga ögonblick med prinsessan Estelle

Meghan Markle, 39, fick prinsen, halva kungariket – och drog!

Britterna är fortfarande chockade över att favoritprinsen Harry, 36, lämnat landet med kärleken. Borta är jakterna på landsbygden med pappa prins Charles och brodern prins William. Nu ses Harry cykla runt i Los Angeles på en mountainbike och enligt uppgifter vill Meghan att han ska bli filmproducent.

Lady Colin Campbell.
Lady Colin Campbell.

Kungaexperten dömer ut Harrys och Meghans relation

En av de mer tongivande rösterna i brittisk press, lady Colin Campbell, som skrivit åtta böcker om det brittiska kungahuset, är mycket kritisk till Meghan och dömer det kungliga äktenskapet.

– Hon och Harry kommer inte att hålla. Så fort hon blev hertiginna av Sussex blev hon maktgalen. Hon har ingen kontakt med verkligheten, hon har tappat det. Hon blir arg bara man nämner mitt namn. Men hon kan inte göra något, för jag har inte gått över gränsen juridiskt, säger lady Colin till New York Post.

William och Kate (till höger) saknar Harry. Meghan uppges ha Harry i ett fast grepp.

Det var den ifrågasatta Oprah-intervjun där Meghan ondgjorde sig över tiden hos Harrys familj i England som fick lady Colin att bli helt övertygad om att äktenskapet är i rejäl gungning.

Annons

– Den här kvinnan ljög rätt ut. Hon kan inte hålla tyst. Och Harry hakade på, trots att han visste att vissa påståenden inte skulle kunna läggas fram som sanningar. Han var inte nöjd, han visste att det var osant. De gifte sig inte alls tre dagar före den stora ceremonin. Det finns en skillnad mellan fakta och fiktion. Han visste skillnaden som kommer med en riktig ceremoni. Det gjorde ärkebiskopen av Canterbury också, säger lady Colin.

Lady Colin tror att Harry skulle välkomnas tillbaka in i kungafamiljen om han återvände till England. Det är Meghan som är bromsklossen, menar hon.

– Hur illa en situation än artar sig, så löser kronan detta. De väntar på att allt ska bli glasklart. Tills vidare gäller värdighet och artighet. Hon har valt USA och ett hus och två barn. Hon har honom fast. Det är svårt för honom att göra sig fri. Han är fångad, säger lady Colin som menar att vänner är oroliga över Harry.

Meghan straffar Harry genom att hålla honom – och hans barn – från sin familj i England. Till skillnad från Meghan som brutit med alla utom sin mamma, har ju Harry alltid varit nära sin bror och sin pappa. Det är synd. Varför fick inte Archie följa med honom till England och begravningen? Det hade varit det bästa för Harrys relation med sin familj, säger källan avslutningsvis.

Foto: TT

Annons