Meghan Markle och prins Harry tvingas flytta

Meghan Markle prins Harry Frogmore cottage
Meghan Markle och prins Harry tvingas flytta från sitt lyxrenoverade hem. Orsaken är ett storbråk som hovet nu väljer att kommentera.
Annons

Meghan Markle, 37, och prins Harry, 34, tvingas mitt i babylyckan att packa ihop och flytta från Frogmore Cottage i Windsor, nära London. Detta trots att de nyligen flyttade dit efter en omfattande renovering.

Uppmärksamheten kring paret har varit enorm under hela deras relation. Men efter att de gifte sig i under våren 2018 har intresset eskalerat, och det lugnade knappast ner sig när de avslöjade att de väntade sitt första barn.

I början av maj blev paret föräldrar till sonen Archie, men istället för att kunna njuta till fullo av livet som en familj måste de nu flytta från sitt boende.

Orsaken är att bildbyrån Splash News i början av året publicerade helikopterbilder från hertigparets hem, och bilderna var av så avslöjande karaktär att familjens säkerhet riskeras. Något som lett till ett stort bråk.

Hovet bekräftar flytten

Buckingham Palace har själva kommenterat bråket och poängterar att situationen är allvarlig, något CNN tagit del av.

”Syndikeringen och publiceringen av bilderna underminerade säkerheten för hertigen och hemmet är inte längre möjligt att bo i fastigheten”, skriver hovet.

Helikoptern ska ha flugit på låg höjd och tagit bilder in i huset, bland annat in i matrummet och bilder från sovrummet. Bildbyrån har bett hertigparet om ursäkt, men det hjälper föga då de ändå måste flytta.

Renoverade Frogmore Cottage för 1,4 miljarder

Var paret kommer att flytta istället framkommer inte. Däremot är det ingen vild gissning att de inte är nöjda med att behöva släpa fram flyttkartongerna igen, för det var i början av 2019 som de flyttade dit. De fick egendomen som en gåva av drottning Elizabeth, 92, och har renoverat i flera månader.

Ombyggnationen var omfattande och bestod bland annat i att bygga ut bostaden, prislappen ska ha landat på svindlande 1,4 miljarder.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…