LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Meghan Markle avslöjad med Harrys nära vän – intima bilderna chockar

17 maj, 2024 
Erika Svensson
AvLeif Schulman
Kriserna i det brittiska kungahuset blir bara fler och fler.
Efter dubbla cancerbesked väcker en bild på Meghan Markle ihop med prins Harrys nära vän ilska bland britterna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här syns prinsessan Sofia i omtalade klädvalet bredvid presidentenBrand logo
Här syns prinsessan Sofia i omtalade klädvalet bredvid presidenten

Det fortsätter krisa i det brittiska hovet, både i och utanför England. På brittisk mark kämpar kungafamiljen med två tuffa cancerbesked för kung Charles, 75, och prinsessan Kate Middleton, 42. På andra sidan Atlanten är det mellan prinsparet Harry, 39, och Meghan Markle, 42, som det stormar.

Skilsmässoryktena har haglat det senaste året och det blev inte bättre när den forna Suits-stjärnan i höstas vid flera tillfällen syntes utan sin förlovningsring! Nu är det istället en bild på Meghan ihop med Harrys nära vän Nacho Figueras, 47, som väcker britternas ilska.

”Olämpligt och konstigt”

Meghan och Harry är mitt uppe i arbetet med en kommande Netflix-serie om hästpolo, en sport som prinsen själv är mycket intresserad av. Genom polointresset har han lärt känna sportens stjärna, argentinaren Nacho Figueras, som givetvis figurerar i serien.

Annons

Nacho och Meghan har också lärt känna varandra väl och när de nyligen fotograferades i en intim kramstund med varandra väcktes reaktioner i kungavärlden. Daily mail har publicerat bilden.

– Folk höjde på ögonbrynen när de såg hur närgången hon var med Nacho, det var svårt för folk att inte lägga märke till det, säger en insider i tidningen InTouch, och kallar parets vänskapliga gest för ”lite väl intim”.

På X (tidigare twitter) har bilden väckt fler reaktioner.

”Kramen mellan ”prinsessan-som-aldrig-var” och Nacho är VÄLDIGT intressant! Alldeles för intim”, skriver en person.

”De ser ut som ett par”, kommenterar en annan medan en tredje skriver:

”Det är olämpligt, det är konstigt.”

Meghan.FOTO: MISC / BACKGRID US / TT
Det stormar ofta kring Harry och Meghans relation.FOTO: CHPT, SAPT / BACKGRID UK / TT

”Dåligt kungligt beteende”

Meghan är van att kritiseras för att hon visar mycket närhet, när hon och Harry först blev ett par fördömdes deras fysiska kontakt med varandra. I kungliga kretsar passade det sig inte att öppet gå hand i hand så mycket och Harrys bror kronprins William, 41, och hans fru Kate Middleton har istället hyllats för hur de följt det strikta kungliga protokollet för hur man beter sig i offentligheten.

Annons

– När de bodde i England pratades det mycket om hur fysiska de var med varandra. Många anser att det är dåligt kungligt beteende, väldigt opassande, säger en källa.Hertiginnan är själv förvånad över kritiken.

– Harry och Meghan står Nacho och hans familj väldigt nära. Hon har alltid varit väldigt fysisk och uttrycksfull av sig, säger en uppgiftslämnare till InTouch.

Meghan och Harry.FOTO: MEGA

Vägrar besöka England

Det är knappast något nytt för Harry och Meghan att anklagas för att inte följa de kungliga spelreglerna. Sedan de bröt med kungahuset för att bosätta sig i Kalifornien har deras popularitet minskat alltmer bland det brittiska folket, och Meg har inte velat sätta sin fot i landet på länge.

Harry håller sig också undan om han kan men hembesöken lär bli tätare för honom framöver i och med det svåra hälsoläget i familjen, men om Meghan följer med eller ej återstår att se. Den ansedda brittiska kungaexperten Angela Levin skräder inte orden då hon rasar över Meghan och hennes kontrollbehov över stackars Harry:

Annons

– Hon är ofattbart ovänlig och oförskämd! Bortsett från samarbetet med Netflix har prinsparet haft svårt att få fart på intäkterna sedan de klippte banden med kungahuset. Efter att de förlorade mångmiljondealen med Spotify har de blivit desperata efter nya inkomstkällor, och då har Meghan blivit kreativ! Hennes nya bisyssla är att tillverka sylt att kränga på sina rika kändisvänner!

Inför lanseringen av sitt livsmedlesföretag American Riviera Orchard har Meg enligt The New York Times skickat ut 50 sylt- och marmeladburkar till speciellt utvalda kändisar i marknadsföringssyfte. Några av de lyckligt lottade och numera en syltburk rikare är Kris Jenner, Chrissy Teigen och Mindy Kaling.

Enligt Page Six kommer företaget att sälja både matvaror och trädgårdsprodukter.

– Hon har jobbat med det här i över ett år och allt handlar om saker hon känner passion för, säger en källa till sajten.

FOTO: TT / SKÄRMDUMP DAILYMAIL

Annons